![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Scroll Doświadczenia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 9 Lip 2014, o 00:59 Posty: 33 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 19 razy Nick w grze: Eist ![]() |
Serwer: S3
Nazwa postaci: Eist Czas: 25.10.2015 Opis: Poruszyłem temat wcześniej na innym forum viewtopic.php?f=121&t=44424 i skonsultowałem ten problem z graczami i moderacją, ale mimo porad i odpowiedzi jakie otrzymałem, nie doszedłem do sedna problemu. Ten zwój po prostu nie działa. Próbowałem na wszystkie możliwe sposoby. Bez bufków gildyjnych, po czyszczeniu ciastek, po relogach, na innych postaciach, i nic to nie daje. Po użyciu pojawia się ikonka bufa, ale zdobywany exp sie nie zmienia. _________________ Bo w życiu i w grze trzeba sobie pomagać |
25 Paź 2015, o 01:53 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 15 Mar 2014, o 17:56 Posty: 408 Miejscowość: Gorzów Wielkopolski Podziękowano: 72 razy Otrzymanych podziękowań: 95 razy Nick w grze: Loth ![]() |
Mi działał normalnie
_________________ Loth 100 Druid Setka wbita: 2016-9-9 22:23 |
25 Paź 2015, o 03:47 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() ![]() |
Witaj,
Pokaż proszę 5 screenów z walki bez bufka oraz z bufkiem, jestem pewien, że jeśli udowodnisz błąd platyna zostanie zwrócona. Proszę tylko, aby walka odbywała się z tymi samymi mobkami i w tym samym składzie, fajnie też będzie, jeśli widoczny będzie czat, to że masz bufka, itp. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
25 Paź 2015, o 09:54 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 9 Lip 2014, o 00:59 Posty: 33 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 19 razy Nick w grze: Eist ![]() |
Nie zależy mi na zwrocie platyny, wolę żeby po prostu działał.
_________________ Bo w życiu i w grze trzeba sobie pomagać |
25 Paź 2015, o 10:55 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |