![]() |
Strona 3 z 4 |
[ 31 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Masz za staż
Masz za staż
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
![]() |
Napiszę jeszcze dla wyjaśnienia.
Nie jestem przeciwny wynagradzaniu "starych graczy", jestem przeciwny tej formie, którą zaproponował autor tematu. Tam się przewija "exp, exp i jeszcze raz exp". Gdyby to było w formie nadania miana np weterana w różnych odmianach, lub np kolor paska "krajki" w rogu podglądu postaci to jak najbardziej jestem na tak ( chociaż mi to nie jest potrzebne) Ta krajka to taki przykład tylko, wiec nie czepiajcie się ![]() |
|
28 Paź 2015, o 18:59 |
|
|
![]() |
||
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 17:58 Posty: 769 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 454 razy Otrzymanych podziękowań: 384 razy Nick w grze: Maldito ![]() |
zVirusowany napisał(a): Napiszę jeszcze dla wyjaśnienia. Nie jestem przeciwny wynagradzaniu "starych graczy", jestem przeciwny tej formie, którą zaproponował autor tematu. Tam się przewija "exp, exp i jeszcze raz exp". Gdyby to było w formie nadania miana np weterana w różnych odmianach, lub np kolor paska "krajki" w rogu podglądu postaci to jak najbardziej jestem na tak ( chociaż mi to nie jest potrzebne) Ta krajka to taki przykład tylko, wiec nie czepiajcie się ![]() No cóż zgadzam się, można od tych zaproponowanych przeze mnie bonusów zabrać nieco więcej expa i dodać coś w stylu tego co proponujesz. Można by również pomyśleć nad innymi bonusami. _________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
28 Paź 2015, o 19:20 |
![]() |
|
![]() |
||
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
Tym razem jestem przeciwna. Jak można dawac komuś bonusa za to że nie gra? Jesli chodziłoby o realny czas spędzony w grze to co innego ale tutaj z kolei zbyt duża przewage mieliby tzw "nolajfy" a nie każdy moze poswiecać cay wolny czas taernowi
![]() _________________ Nie traktuj życia serio - I tak nie wyjdziesz z niego żywy! |
|
29 Paź 2015, o 17:50 |
![]() |
|
![]() |
||
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 17:58 Posty: 769 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 454 razy Otrzymanych podziękowań: 384 razy Nick w grze: Maldito ![]() |
qperek napisał(a): Tym razem jestem przeciwna. Jak można dawac komuś bonusa za to że nie gra? Jesli chodziłoby o realny czas spędzony w grze to co innego ale tutaj z kolei zbyt duża przewage mieliby tzw "nolajfy" a nie każdy moze poswiecać cay wolny czas taernowi ![]() Dlaczego nie? Właśnie na tym to miałoby polegać że Ci co grali najwięcej byli by nagradzani ![]() _________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
1 Lis 2015, o 11:36 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 22 Wrz 2013, o 12:23 Posty: 157 Miejscowość: Pobiedziska (Wielkopolska) Podziękowano: 53 razy Otrzymanych podziękowań: 22 razy Nick w grze: CordingMilq ![]() |
Albo np. Inny kolor Nicku na mapie swiata
_________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 ![]() |
|
1 Lis 2015, o 12:05 |
![]() |
|
![]() |
||
Lowcazguby napisał(a): Albo np. Inny kolor Nicku na mapie swiata Też by to było fajne. Takie wyróżnienie też byłoby w pewnym sensie pewną nagrodą ![]() _________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
1 Lis 2015, o 12:15 |
![]() |
|
![]() |
||
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 9 Cze 2013, o 16:48 Posty: 198 Miejscowość: BDG Podziękowano: 252 razy Otrzymanych podziękowań: 313 razy Nick w grze: ArGes ![]() |
Jak najbardziej na tak.
Starszą ekipe należy doceniac:P _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
1 Lis 2015, o 22:29 |
![]() |
|
![]() |
||
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 22 Wrz 2013, o 12:23 Posty: 157 Miejscowość: Pobiedziska (Wielkopolska) Podziękowano: 53 razy Otrzymanych podziękowań: 22 razy Nick w grze: CordingMilq ![]() |
ArGes stary byk to przyjmie jakies ordery ^^
Co do tematu mozna tez tak jak z bufkami z gildi po drugieu stronie takie ala medale pokazujace odpowiednio 1 rok 2 lata itd kazdy inaczej graficznie _________________ s4->s7->s.Ostlor LowcaZguby s4 lev-51 łuk s4/s7 Jeże FOREVER CordingMilq s7 Lev-51 luk =on Turek miejsce... 4 ![]() |
|
4 Lis 2015, o 19:30 |
![]() |
|
![]() |
||
Lowcazguby napisał(a): ArGes stary byk to przyjmie jakies ordery ^^ Co do tematu mozna tez tak jak z bufkami z gildi po drugieu stronie takie ala medale pokazujace odpowiednio 1 rok 2 lata itd kazdy inaczej graficznie No dokładnie i dodatkowo fajnie by było gdyby w rankingu była widoczna długość stażu w grze. _________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
11 Lis 2015, o 12:38 |
![]() |
|
![]() |
||
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
Pomysł z medalami super ale nadal uważam że każda z tych nagród za realny czas spędzony w grze. Jeśli założyłam postać, pograłam pół roku. Potem mi się znudziło i za jakiś czas [rok, dwa lata] wznowiłam grę?
w rankingu fajnie by było gdyby był dostępny taki profil gracza. Po kliknięciu na nazwę gracza podane informacje: jakie miał nicki, w jakich gildiach był/jest, kiedy postać została utworzona, kiedy była ostatni raz zalogowana - coś w rodzaju profilu takiego jak jest na forum. _________________ Nie traktuj życia serio - I tak nie wyjdziesz z niego żywy! |
|
13 Lis 2015, o 17:01 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 3 z 4 |
[ 31 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |