KnoxPL
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 23 Mar 2011, o 23:25 Posty: 14 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz
|
 Straty
Serwer: S3 Nazwa postaci: Demorales Czas: 21? Opis: Podczas wieczornego crasha byłem w trakcie robienia porządków w dp. no i zniknęło mi pare rzeczy: - 1 scroll doświadczenia - ok 30(piszę w przybliżeniu dokładnie nie pamiętam) inhibitorów różnych rang od kwarcowych po diamentowe - 2 manamery - 70+(ale na pewno poniżej 100 esencji) - jakieś śmieci typu źródła bytu(chyba 3), nasionka mocy(chyba 10, bo 3 miałem w plecaku, wydaje mi się ze wcześniej było 13) i pewnie jeszcze jakieś inne drobiazgi.
Nie wiem która dokładnie była godzina bo zalogowałem się na inście geo stwierdziłem że byłą cofka i nie chce mi się z powrotem grzebać w dp. Do dp zawitałem później i odkryłem braki, ale Wy doskonale wiecie o której wywaliło wszystkich z gry, chodzi o to późniejsze wywalenie już po HH.
|
KnoxPL
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 23 Mar 2011, o 23:25 Posty: 14 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 1 raz
|
 Re: Straty
Czy ktoś raczy zająć się moim zgłoszeniem?? Ani na forum ani z supportu nie dostałem żadnej odpowiedzi, a przedmiotów nadal nie ma. Dlaczego ekipa tak olewa swoich klientów?
|