![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd z logowaniem
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
S1
Drakones mam problem z zalogowaniem sie bo za każdym razem wyskakuje mi okno że wybrana postać jest już zalogowana i nie moge wbić do gry. Czyściłem ciasteczka i pamięć podręczną , próbowałem sie zalogować na innej przeglądarce ale nadal wyskakuje ten sam komunikat, prosze o pomoc . |
13 Kwi 2011, o 15:56 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 20 Lis 2010, o 11:23 Posty: 15 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
ja mam to samo drako niemoge sie zalogowac a pokazuje ze jestem online
_________________ Do ZobaczeniA WkrótcE u CiebiE Na PogrzebiE GrubVd 66lvl kox ^^ Grubyy 81lvl kox ![]() |
13 Kwi 2011, o 15:58 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Widzę, że twoja postać jest u robali w drodze na modliszce. Mam ją wywalić czy to już ty grasz?
Grubyy: jaka postać? |
13 Kwi 2011, o 16:30 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Udało wam sie zakleszczyć wątki w javie. Z tego co widzę to zaatakowaliście się nawzajem dokładnie w tym samym momencie? Chcieliście przeskoczyć robale ucieczką, i zawiesiło wam się w momencie ataku na siebie? Podajcie wszystkie szczegółowe informacje. To niebezpieczny bug i trzeba go naprawić.
[EDIT] Ok, chyba mam ten błąd. Potwierdźcie mi tylko czy moje przypuszczenia są prawdziwe. Bo może to jeszcze coś innego. |
14 Kwi 2011, o 02:09 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 9 Sty 2011, o 04:23 Posty: 65 Miejscowość: Ab'dendriel Podziękowano: 90 razy Otrzymanych podziękowań: 12 razy ![]() |
Zostałem zawieszony na tej samej mapce co chłopaki, mogłem się poruszać do puki nie kliknąłem na któregoś z graczy, imho przy klikaniu na robaki nic się nie działo. Po około 50 próbie wczytało walkę do statusu 1/2 gotowi, a tu niespodzianka wszystkie 4 postacie z mojego konta były już zalogowane. Dodam jeszcze, że mijaliśmy ich już raz i poszło bez problemów, dopiero gdy drugi raz tam trafiliśmy i wywaliło mnie dokładnie na tej samej kropce co drako doświadczyłem zwiechy.
_________________ I chodź bym szedł ciemną doliną zła się nie ulęknę. Nieograniczona władza w rękach ograniczonych ludzi zawsze prowadzi do okrucieństwa. |
14 Kwi 2011, o 09:31 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |