![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Taern ciagle płonie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2011, o 19:22 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Wiec murrag przeniósł mnie już do jaskini, tam zacząłem tłuc agenta uthoru i cała zabawa się zaczęła. Wsadziłem mu korzenie to koleś próbował się wyrwać aż mu się konda skończyła. Po 2 relogu było to samo. Nie dość tego bił mnie 2 razy podójnie (omnie wsadził 4 ciosy potem ja go tłukłem i znowu on mnie) aż dedłem. Nie wiem czy to jest specjalnie zrobione że on tyle razy tłucze ale skoro można się z nim bić to nie powinno tego być.
Prosze naprawić błąd i cofnać mi deda: Straciłeś u śmierci: 4972 exp 960 złota P.S. wybrałem opcje nr 2 i zabijam go już po rozmowie z varhornem czy jak mu tam. agent z korzeniami dalej tańczy choćby 100 rund nawet jak mu się konda skończy. Straciłeś u śmierci: 11168 exp 960 złota nie jest to miłe ![]() _________________ druid 65 s2 |
10 Kwi 2011, o 07:55 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
Proszę, uporządkuj swoją chaotyczną wypowiedź. Niewiele można z niej teraz wyczytać.
Podaj nick postaci i serwer na jakim gra. Wykonywałeś zadanie "Taern ciągle płonie" , tak? Chciałeś zabić Agenta Uthoru i gdy narzuciłeś na niego korzenie, to co się stało? _________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
10 Kwi 2011, o 08:54 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2011, o 19:22 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
postać żulian
serwer 2 zadanie Taern ciagle płonie gdy dostał korzenie to podskakiwał jak by chciał się wyrwać i stał tak 5 minut nawet jak mu się Konda skończyła. było tak samo gdy z nim można rozmawiać w jaskini do której murrag przenosi jak również w tej małej jaskini do której się go w zasadzkę prowadzi. Prosze o cofniecie dedów i zwrot expa i kasy bo z korzeniami bym go spokojnie zabił. pozdro _________________ druid 65 s2 |
10 Kwi 2011, o 09:07 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Po prostu się zwiesił znaczy... Niech wyżsi ode mnie sprawdzą i zadecydują
![]() _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
10 Kwi 2011, o 23:07 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
Bug pojawił się już u dwóch postaci... Widać u agenta występuje błąd ten sam co kiedyś u Lodowych stworów
![]() _________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
11 Kwi 2011, o 18:48 |
![]() |
![]() |
|
Primo, to nie jest kwestia korzeni.
Secundo, dzisiaj też mi się to na jakimś mobku zdarzyło, chuchał na mnie w nieskończoność ![]() ![]() _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
14 Kwi 2011, o 02:59 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Primo: w tym wypadku była to kwestia korzeni.
Wgrane rozwiązanie tymczasowe: Strzał z kamienia. |
14 Kwi 2011, o 04:13 |
![]() |
![]() |
|
Emm... to w takim razie dwa inne bugi ^^
Się zbłaźniłem ![]() _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
14 Kwi 2011, o 08:19 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |