![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Opening w Taernie???
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 21 Gru 2011, o 09:54 Posty: 190 Miejscowość: Nawet google nie widzą Podziękowano: 20 razy Otrzymanych podziękowań: 28 razy Nick w grze: Mashtall Serwer: HardCore ![]() |
Ja z ekipy nie jestem, ale mecze sie z nimi od wrzesnia.
Czemu plata mialaby wzrosnac? a temu, ze ile osob wygrywa turki? a ile by sie znalazlo takich co tez by chciali taki skrzyneczki a turku nie wygraja? Ludzie a wlasciwie osoby majace srednio 14-15 lat kupowalyby plate bo przeciez nie moga byc noobami i musza miec skin jakis. Taern 3d pozostanie taernem 2d tylko z innymi grafikami i to tyle. A co do tego, ze nie masz co robic z plata po turkach i chcesz potki to na liosc boska kup sb kluczyki platynowe, albo bezposrednio potki w panelu premium. Skiny nie wejda w zycie ze skrzynek, w zyciu w to nie uwierzę. _________________ Wracam do gry ze zdwojoną siłą ! W głębi serca zawsze będę jednym z graczy Mielonych |
20 Lis 2015, o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 9 Sty 2015, o 08:37 Posty: 9 Podziękowano: 14 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: Keszysz ![]() |
Sheed z s5 xd napisał(a): Szansa ze ktos zrobi skin z setu na 100+ jest wrecz zerowa. Nie rozumiem? Mógłbyś to bardziej rozpisać? Wcześniej pisałeś co innego także chyba coś ci się myli. Co do pomysłu nadal jestem na - ![]() |
20 Lis 2015, o 17:29 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Na wypowiedz ekipy nie licz. Pomysl ogolnie jet slaby, napisany na kolanie. Uwierz mi wiem co mowie. Onie nie wypowiadaja sie ostatnio nawet w tematach bardzo istotnych a co dopiero takich.
Ja osobiscie wturkach udzialu nie biore bo mi godziny nie pasuja i nie mam turniejowych postaci. Wiec plate musial bym kupic za zloto lub za pln co automatycznie zwieksza ilosc litrow paliwa jakie Drygu moze zatankowac. Jesli wybiore opcje za zloto a takich osob jak ja jest mnustwo automatucznie zwiekszy sie popyt na plate a jak na cos jest popyt to to cos drozeje. |
20 Lis 2015, o 18:18 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 21 Gru 2011, o 09:54 Posty: 190 Miejscowość: Nawet google nie widzą Podziękowano: 20 razy Otrzymanych podziękowań: 28 razy Nick w grze: Mashtall Serwer: HardCore ![]() |
@Pirek
Jednym slowem potwierdzasz to co napisalem ![]() ![]() Pomysl nie przejdzie, nie ma szans wlasciwie na to ![]() _________________ Wracam do gry ze zdwojoną siłą ! W głębi serca zawsze będę jednym z graczy Mielonych |
20 Lis 2015, o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Ziomek rzuć Cs... i jak grasz w Taern to nie strzelaj myszką do koldów z AK-47
![]() Coś takiego realnego bo powiem tak - kupa roboty z tym by była a tak serio to niewielkie zyski ![]() _________________ To my niepokonani, choć mają nas za nic Niepokonani do granic przez rany i zawiść By zabić strach i nienawiść. Już czas Otwarte bramy nie zatrzymasz nas |
23 Lis 2015, o 02:14 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |