|
|
Strona 2 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
| Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Połączenie kont
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
|
Inżynier
Rejestracja: 9 Maj 2013, o 00:25 Posty: 384 Podziękowano: 394 razy Otrzymanych podziękowań: 255 razy Serwer: Tolnor |
Idąc tym tokiem myślenia można dojść do wniosku, że nie możemy logowac się nawet w kafejce internetowej "bo nie mam tutaj logów", ani u kolegi którego chcemy namówić do grania z takiego samego powodu, co byloby czystym debilizmem.
Ją wychodze z innego założenia, jeżeli wg regulaminu, mogę posiadać 1 konto i wiem o zakazie zasiadania przez nowe osoby, to staram się nie logowac będąc u kogoś poznanego przez grę u kogo nie mam logów Ale z drugiej strony nie krempuje się logowac w innych miejscach lub za pośrednictwem innych dostawców, jeżeli tylko mam pewność, że nikt wcześniej tam nie logowal. Analogicznie, przeorowadzisz się, również nikt nie powinien się Ciebie czepiac Ale jak wyżej napisałem, te rozważania powinna w swoim gronie prowadzic gora, my tylko powinniśmy mieć czyste sumienie |
| 24 Lis 2015, o 10:03 |
|
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |