![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd z questem
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 10 Lip 2015, o 16:26 Posty: 14 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy Nick w grze: InvictaX ![]() |
Serwer: S1
Nazwa postaci: InvictaX Czas: 1 miesiąc temu Opis: Mam problem wykonywałem q z głównego wątku i biłem tygryska i padłem ![]() _________________ InvictaX mo 49 Wygranie z bossem to dla mnie normalka ale dropnięcie rara to dopiero SZTUKA! Ci può essere luce senza tenebre? InvictaX mo 49lvl aktywny MagikVoodoo vd 35lvl aktywny BartekKaziu łuk 25 aktywny KoziLek dr 21 uśpiony ![]() |
|
27 Lis 2015, o 17:27 |
![]() |
|
![]() |
||
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 20 Cze 2015, o 13:25 Posty: 12 Miejscowość: ~Opole Podziękowano: 25 razy Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Magickus Serwer: Tolnor ![]() |
InvictaX napisał(a): Serwer: S1 Nazwa postaci: InvictaX Czas: 1 miesiąc temu Opis: Mam problem wykonywałem q z głównego wątku i biłem tygryska i padłem ![]() Mam pytanie:Czemu napisałeś dopiero teraz? _________________ Główna postać: Nick: Magickus Profesja: MO |
|
27 Lis 2015, o 17:39 |
![]() ![]() |
|
![]() |
||
Rejestracja: 10 Lip 2015, o 16:26 Posty: 14 Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy Nick w grze: InvictaX ![]() |
Ponieważ napisałem najpierw na support ale nikt mi nie odpisał z tego powodu żę straciłem email i nie potwierdziłem zgłoszenia więc pisze tutaj
_________________ InvictaX mo 49 Wygranie z bossem to dla mnie normalka ale dropnięcie rara to dopiero SZTUKA! Ci può essere luce senza tenebre? InvictaX mo 49lvl aktywny MagikVoodoo vd 35lvl aktywny BartekKaziu łuk 25 aktywny KoziLek dr 21 uśpiony ![]() |
|
28 Lis 2015, o 13:16 |
![]() |
|
![]() |
||
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Tia nikt nie odpisał:
Mon, 19 Oct 2015 21:17 - Nazgull Witam Czy problem nadal występuje? Pozdrawiam. Nazgull i dopiero teraz pojawia się odpowiedź na moje pytanie tyle że na forum a nie na supporcie... Zgłoszenie Twoje na które dostałeś powyższą odpowiedź jest z 17 października. A poprzednie z 14 na które również odpowiedziałem: Thu, 15 Oct 2015 01:40 - Nazgull Witam Dlaczego umieszczasz zgłoszenie w departamencie Questy? Czy stało się to w czasie wykonywania questa? Jeśli tak to jakiego? Pozdrawiam. Nazgull i również do czasu założenia przez Ciebie tego tematu nie uzyskałem odpowiedzi... Sprawdzimy co Cię zablokowało... ps żadne ze wspomnianych zgłoszeń nie jest zamknięte i możesz w nich pisać... _________________ ![]() ![]() |
|
28 Lis 2015, o 13:48 |
![]() |
|
![]() |
||
Drogi nazgullu problem jest w tym że zgubiłem id zgłoszenia wyśle nowe i tak problem występuje w queście Nosił wilk razy kilka tylko problem w tym że postać bądźmy szczerzy nie jest na moim emailu tylko kolegi bo jak zakładałem swoją pierwszą postać byłem u niego i on mi dał swój e mail na to ale zapomniał na niego passów i tak zostało ale nie moge sprawdzać statusu zgłoszenia ponieważ trzeba potwierdzić email.
PS. Proszę o szybką odpowiedź _________________ InvictaX mo 49 Wygranie z bossem to dla mnie normalka ale dropnięcie rara to dopiero SZTUKA! Ci può essere luce senza tenebre? InvictaX mo 49lvl aktywny MagikVoodoo vd 35lvl aktywny BartekKaziu łuk 25 aktywny KoziLek dr 21 uśpiony ![]() |
|
28 Lis 2015, o 17:36 |
![]() |
|
![]() |
||
Mistrz Gry ![]() Rejestracja: 16 Gru 2010, o 14:24 Posty: 2608 Podziękowano: 85 razy Otrzymanych podziękowań: 284 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Zerknij teraz czy jest zmiana, najpierw wyczyść pamięć przeglądarki i proszę abyś na przyszłość trzymał się faktów a nie kłamał że nie dostałeś żadnej odpowiedzi na supporcie. Przy questach nie jest niezbędne potwierdzenie maila, liczy się odszukanie i naprawa błędu.
_________________ ![]() ![]() |
|
28 Lis 2015, o 18:32 |
![]() |
|
![]() |
||
Przykro mi ale nadal nie działa
_________________ InvictaX mo 49 Wygranie z bossem to dla mnie normalka ale dropnięcie rara to dopiero SZTUKA! Ci può essere luce senza tenebre? InvictaX mo 49lvl aktywny MagikVoodoo vd 35lvl aktywny BartekKaziu łuk 25 aktywny KoziLek dr 21 uśpiony ![]() |
|
28 Lis 2015, o 18:53 |
![]() |
|
![]() |
||
Teraz powinieneś się zalogować w jailu, zgłoś się wtedy do GM lub smoda żeby Cię z niego wyciągnął.
_________________ ![]() ![]() |
|
29 Lis 2015, o 18:29 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |