Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Receptura na aquapeta
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 1 Lip 2015, o 09:29 Posty: 31 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: BrataBrata |
Serwer: S1
Nazwa postaci: BrataBrata Czas: 06.12.2015 Opis: Mam tylko jedno zasadnicze pytanie, na które każdy może odpowiedzieć lecz nikomu się nie chce. Czy pod koniec q "Prawdziwe kłamstwa" można nie dostać receptury? A jak tak, to dlaczego? |
8 Gru 2015, o 21:28 |
|
Mistrz Gry
|
Owszem, można nie dostać receptury. Dlaczego? Ano dlatego, że jest to dodatkowa nagroda za uważne czytanie dialogów i właściwe zachowanie po ich przeczytaniu i zrozumieniu.
_________________ |
8 Gru 2015, o 21:38 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 1 Lip 2015, o 09:29 Posty: 31 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: BrataBrata |
Nie wiem co w tych dialogach do zastanawiania sie, albo łżesz jak pies albo sie podlizujesz. Ja to nie wiem, chyba za dobre serce w taernie peta sie nie dostanie ;s. Chciałem uświadomić duchom że nie żyją, alarijczycy się boją, ich rodacy stoją w trwodze, ich rodziny dawno nie żyją. Na koniec, nawet mi podziękowali, ale o recepturze to im się zapomniało :'C
|
8 Gru 2015, o 22:21 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Nigdy nie klikałem jak opętany, zawsze czytałem questy bo mnie interesowały, no ale jak widać, wszystko leży po stronie mojego charakteru i chęci zbawienia świata. Jak nie realnego to przynajmniej tego na ekranie.
|
8 Gru 2015, o 22:33 |
|
Mistrz Gry
|
No skoro nie wiesz to ich nie czytasz ze zrozumieniem... Fakt jest taki, że na dodatkową nagrodę nie zasłużyłeś i jej nie dostałeś
Odpowiedź udzielona więc zamykam _________________ |
9 Gru 2015, o 14:40 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |