![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Premium
Autor | Wiadomość |
---|---|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Nad premium długo myśleliśmy i dyskutowaliśmy z graczami. Teraz jest chyba optymalnie dobrane. Z dodatkowymi PA to rzeczywiście wyjątkowo nietrafiony pomysł
![]() |
14 Kwi 2011, o 20:25 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
Nie ma szansy przejść. Zbyt wiele narzekań, że obecne premium i tak niszczy balans gry i że Ci którzy płacą mają za dobrze. Coś takiego zniszczyło by tą równowagę kompletnie. Aktualnie premium ułatwia grę, ale wciąż gracze f2p mają równe szanse z graczami p2p. Tak jest dobrze
![]() _________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
14 Kwi 2011, o 20:35 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 3 Lut 2011, o 21:19 Posty: 40 Miejscowość: Ostróda Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz ![]() |
+4 pa? Moim zdaniem nie, ponieważ wtedy premium byłoby koniecznością. Teraz i owszem pomaga w grze ale da się bez niego żyć. Jedyne co bym zmienił to losowanie z kostek. Gracza powinno cieszyć trafienie na te 1% a osobiście wole dostać kilka kluczy niż dopasowany przedmiot czy flasze.
|
14 Kwi 2011, o 20:57 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 7 Lut 2011, o 15:44 Posty: 30 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Szporek napisał(a): +4 pa? Moim zdaniem nie, ponieważ wtedy premium byłoby koniecznością. Teraz i owszem pomaga w grze ale da się bez niego żyć. Jedyne co bym zmienił to losowanie z kostek. Gracza powinno cieszyć trafienie na te 1% a osobiście wole dostać kilka kluczy niż dopasowany przedmiot czy flasze. Zgadzam się ze Szczypiorkiem, kilka platynowych kluczy cieszy bardziej niż cokolwiek innego z tego losowania ![]() _________________ ____________________________________ Leader of Mielony & Schabowy Team Forgotten - 52 voodoo Infamous - 41 rycerz Squel - 19 voodoo ____________________________________ 2:39 Pawpiar[38]: im mniej zycia to jasne jest ze lepiej wejdzie ukazanie co nie? |
14 Kwi 2011, o 21:04 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() ![]() |
Dobra Spoko poczytałem i zrozumiałem własny błąd.
Przepraszam, że w ogóle poruszyłem. Nietrafiony pomysł. Temat do zamknięcia. _________________ FireBoss : s2 36 lvl VdMajster : s2 19 lvl ![]() |
15 Kwi 2011, o 15:33 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 23 Lip 2010, o 23:06 Posty: 371 Miejscowość: Tam za szafą Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 18 razy ![]() |
Mimo że mam premium 3 od początku kiedy jest jestem od samego początku przeciw bonusom do expa i golda, czemu to mowic nie musze. A pomysł z dodatkowym pa to absurd, do zamknięcia temat
|
15 Kwi 2011, o 19:51 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |