Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Buty Vorlingów 2*
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam
Mam na sprzedaż Buty Vorlingów 2*. Największa oferta jak na razie to 60kk od Gracza o nicku Sloniu Także od tej kwoty zacznijmy licytację. Minimalna przebitka: 2kk Może być również platyna w przeliczniku 1:14 Licytacja potrwa do momentu aż kwota będzie zadowalająca. Zastrzegam sobie prawo do zatrzymania przedmiotu jeśli cena nie będzie mi odpowiadała. Screen dropu: http://screenshot.sh/n9lJFHR77eU7y Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ Pielęgnuje tę nienawiść w sercu na dobre i karmie ją głupotą ludzi, którą widzę ciągle. Mój Kanał YouTube |
1 Lut 2016, o 17:11 |
|
Zabójca Tilsai
|
65kk
_________________ Uczysz się z błędów, które popełniasz. Uczysz się z błędów, które popełniają inni. Prawda jest taka, że to nie sukces jest nauczycielem. Jest nim porażka. |
1 Lut 2016, o 19:51 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 17 Paź 2012, o 21:13 Posty: 0 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
80kk
|
1 Lut 2016, o 19:59 |
|
Zabójca Tilsai
|
85kk
_________________ Uczysz się z błędów, które popełniasz. Uczysz się z błędów, które popełniają inni. Prawda jest taka, że to nie sukces jest nauczycielem. Jest nim porażka. |
2 Lut 2016, o 00:35 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Sprzedane.
_________________ Pielęgnuje tę nienawiść w sercu na dobre i karmie ją głupotą ludzi, którą widzę ciągle. Mój Kanał YouTube |
2 Lut 2016, o 18:47 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |