![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Problem z odwołaniem od bana.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 12 Gru 2013, o 14:25 Posty: 42 Podziękowano: 24 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Serwer: S2
Nazwa postaci: Mdeyna Czas: Opis: Jak mogę napisać odwołanie od bana nie mając dostępu do supportu? Można to załatwić w grze z GM? Przez forum? _________________ Ten granatowy barbarzyńca z Larkas |
|
9 Lut 2016, o 18:26 |
![]() |
|
![]() |
||
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
A czemu nie masz dostępu do supportu?
|
|
9 Lut 2016, o 18:27 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 12 Gru 2013, o 14:25 Posty: 42 Podziękowano: 24 razy Otrzymanych podziękowań: 4 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Ponieważ konto owe było zakładane baaardzo dawno temu - pamięta czasy starego trentis zdaje się.
Od tego czasu utraciłem dostęp do e-maila na którym konto jest zapisane - a po wprowadzeniu nowego przepisu o potwierdzeniach email do każdego zgłoszenia na supporcie niemożliwym staje się dla mnie jego wykorzystanie. Pytałem administrację również o zmianę adresu email na mój bieżący ale niestety nie jest to możliwe (taka odpowiedź uzyskałem) _________________ Ten granatowy barbarzyńca z Larkas |
|
9 Lut 2016, o 19:41 |
![]() |
|
![]() |
||
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 22:03 Posty: 4171 Miejscowość: 100lica Podziękowano: 452 razy Otrzymanych podziękowań: 1822 razy Nick w grze: HeavenM ![]() |
Sprawę przekazałem adminowi Larkas -> Gothrekowi i dostałem zapewnienie, że się tematowi przyjrzy. Nie chcę mu wchodzić w jego działkę bo nie znam dokładnych standardów w takich sytuacjach na serwerze, na którym grasz. Odezwij się do niego proszę.
|
|
10 Lut 2016, o 17:37 |
![]() |
|
![]() |
||
Jedną nogą w Haligardzie
Dziękuję za pomoc, postaram się skontaktować z Gothrekiem.
_________________ Ten granatowy barbarzyńca z Larkas |
|
10 Lut 2016, o 17:58 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |