Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Błąd Leokadia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 15 Lut 2016, o 13:36 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Branc Serwer: Tolnor |
Serwer: S2
Nazwa postaci: Branc Czas: 12.39 Opis: Witam, robię misję Leokadia, pozbierałem wszystkie resztki nieumarłych, ale niestety nic się nie dzieje, załączam screena http://www.ufast.eu/pokaz.php?id=8894701.jpg |
15 Lut 2016, o 13:51 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Porozmawiaj z npc w wymarłej
_________________ "Prędzej martwy, niż słaby" Egzoturus (Mag Ognia 124lvl) [ON] TeuRoss (Rycerz 63lvl) [ON] W grze od 23.06.2012 Zapraszam na Targ Tolnor do sklepu NN Shop >KLIK!< |
15 Lut 2016, o 14:09 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 15 Lut 2016, o 13:36 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Branc Serwer: Tolnor |
Już rozmawiałem i nic nie dało
|
15 Lut 2016, o 14:35 |
|
Mistrz Gry
|
Skasowałeś te resztki, które zdobyłeś co spowodowało problem. Teraz możesz flaki dostać/kupić od graczy biorących udział w evencie w wymarłej osadzie lub samemu wydropić na evencie na postaci bez questa.
_________________ |
15 Lut 2016, o 15:36 |
|
Uciekinier Taernijczyk
A nie da rady inaczej tego załatwić, żebym zaczął od nowa tę misję ? bo próbowałem kupić ale ciężko to idzie, a przez to nie mogę ruszyć dalej fabuły
|
15 Lut 2016, o 21:59 |
|
Mistrz Gry
|
Nie da rady bo to Twój błąd a nie gry. Gra oferuje alternatywny sposób zdobycia przedmiotów więc nie jest konieczna interwencja GM i korekta etapu questa/dodanie przedmiotów. Sprawa wyjaśniona, zamykam.
_________________ |
16 Lut 2016, o 01:04 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |