![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
platyna - kupno z zagranicy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 2 Mar 2011, o 13:18 Posty: 30 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
witam mieszkam w niemczech i chcialbym kupic platyne ale moj bank nie zezwala na robienie przelewow do innych krajow, w jaki moge inny sposob kupic platyne, probowalem paypal ale wyskakuje mi informacja ze tylko za pomoc karty kredytowej , ktorej ja nie posiadam
_________________ S.3 Glupota z czasem staje sie norma w spoleczenstwie, bez idiotow bylo by nudno , dzieki temu jest rozrywka |
17 Kwi 2011, o 16:23 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Przelewu z zagranicznego banku i tak bys raczej nie zrobil, bo na liscie sa tylko polskie banki. Btw jakim cudem masz konto w banku bez karty? Za granica pozostaje Ci niestety tylko PayPal, lub ewentualnie mozesz sie umowic z jakims znajomym z polski, ze on ci kupi platyny.
|
17 Kwi 2011, o 16:40 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Możesz zasilić swoje konto paypal poprzez zwykły przelew:
Zaloguj się na konto paypal -> Moje konto -> Dodaj środki Tam będzie dokładna intrukcja. Mystheria: Do konta dostaje się kartę debetową. Karta kredytowa to co innego. |
17 Kwi 2011, o 17:06 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
drygu napisał(a): Do konta dostaje się kartę debetową. Karta kredytowa to co innego. A to przepraszam Mea Culpa. Wiedzialam wprawdzie, ze jest taki podzial kart, ale nie wiedzialam, ze jedne mozna przypisac do konta na PayPal a drugie nie. Sprawdzilam swoja karte i tez jest debetowa i w sumie dobrze, ze taki temat sie pojawil, bo niedlugo bym miala ten sam problem jak kolego, bo od niedawna tez przebywam za granica (i juz tu chyba zostane ![]() |
18 Kwi 2011, o 04:31 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 2 Mar 2011, o 13:18 Posty: 30 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
no oczywiscie mam karte maestro debetowa, a platnosc jest do paypall przypisywana na karte kredytowa ktorej nieposiadam
na paypall mam gotowke a mimo tego jak klikam na platnosc paypall to mi kaze wpisac rejestracje karty kredytowej, i wyskakuje mi informacja ze ta platnosc jest mozliwa tylko za pomoca karty kredytowej, w jezyku niemieckim bo mam rejestracje na paypall.de proponuje dodac system platniczy obslugujace platnosci z zagranicy _________________ S.3 Glupota z czasem staje sie norma w spoleczenstwie, bez idiotow bylo by nudno , dzieki temu jest rozrywka |
18 Kwi 2011, o 11:39 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |