Strona 1 z 5 |
[ 41 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Sygnatury
Sygnatury
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam!
Wpadłem na pomysł by w grze pojawiły się sygnatury. O co tu chodzi? Gracz wchodzi w Ustawienia -> Sygnatura i wybiera spośród kilku typów graficznych. Następnie kopiuje kod ,wkleja na dowolnym forum ,chwaląc się swoją postacią a do tego reklamując grę. Takie coś istnieje w wielu grach przeglądarkowych (np. footballteam) czy też nawet w Tibii:) Mogę dostarczyć kod php ,który tworzy coś takiego automatycznie aktualizując wbity lv na sygnaturze. Mogło by to wyglądać następująco : Oczywiście ,wiem ,że nie jest doskonała ,ale ja dopiero zaczynam;) Co o tym sądzicie? Pozdrawiam! CaVa aka Karciarz |
12 Kwi 2011, o 19:39 | |
Uczeń Simona
|
Hmm. . . mym skromnym zdaniem spoko. Sygny z gier to swojego rodzaju standard i przy okazji reklama, do tego mogą być one od razu linkiem polecającym danej osoby :]
O ile twój pomysł przejdzie można by było nawet zrobić konkurs na owe sygnaturki z jakimiś nagrodami w grze tylko wymiarowo imo powinny byc mniejsze bo takie rozlazłe nie wszedzie się zmieszczą, jako iz wiele forum ma limit rozmiaru podpisu. _________________ |
12 Kwi 2011, o 20:27 |
|
Walczący z drzewcami
|
wystarczy grafika o takie cos poprosic jak najbardziej za
|
12 Kwi 2011, o 21:15 |
|
Rejestracja: 3 Lut 2011, o 18:37 Posty: 22 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
To bardzo dobry pomysł.
Tylko dodam że mogło by być np Voodo to sygnatura o tematyce Voodo i tak z całą resztą _________________ GRACZ s3(OFF) Online Tylko na Forum! |
12 Kwi 2011, o 22:46 |
|
|
up
|
14 Kwi 2011, o 12:23 |
|
|
up
|
18 Kwi 2011, o 15:28 |
|
Duma Forum!
|
CaVa przestan odnawiac temat w ktorym nikt sie nie chce juz wypowiadac.
|
18 Kwi 2011, o 15:30 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Hmm bardzo dobry pomysł sam o tym myślałem ale jakoś nie miałem kiedy napisać. Chyba komuś wspominałem o tym kiedyś. W grze nie chce reklamować ale musze The West jest coś takiego i bardzo fajnie to wygląda zresztą tak kiedyś do niej trafiłem ;]
Jak to widzą czerwoni ?;] _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
18 Kwi 2011, o 17:44 |
|
Walczący z drzewcami
|
Ja niebieski i mi się podoba ten pomysł
_________________ GM-Gwardia Mroku S1 WhiteWilk ON s1 PS Cytat SamoZuoo: "Bo jak jesteś z Wilkiem w drużynie to komp nie losuje "jaki i dla kogo wypadnie rare?" tylko "czy Wilk znowu zgarnie rara?" ^^ Zapamiętam na zawsze |
18 Kwi 2011, o 17:58 |
|
|
Bardzo dobry pomysl i tez jestem za.
_________________ S2: DarkDeimon - Rycerz Akatriel - MO Gildia: Dragon Warriors |
19 Kwi 2011, o 17:14 |
|
Strona 1 z 5 |
[ 41 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |