Strona 2 z 13 |
[ 123 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pytanie do administracji,innych graczy i expertow Taerna
Autor | Wiadomość |
---|---|
Duma Forum!
|
Dragonsh napisał(a): Odpowiedz jest prosta , Stonka ;D Wypowiedz bez sensu, nie prowokuj. Uwierz mi, że cwaniaków i kombinatorów jest wielu w każdej gildii. Poza gildiami również ich nie brakuje. |
26 Mar 2016, o 21:14 |
|
Uczeń Simona
|
reskatorr napisał(a): Heavenmaker napisał(a): KroosDe napisał(a): Jak? nie wiem i sie pewnie nigdy nie dowiem. Pozdrawiam, wesolych swiat My wiemy. I problem został rozwiązany. Również Wesołych Świąt wszystkim życzę prosze dokladnie opisac jak problem zostal rozwiazany, co z dropem i innym rzeczami Ja dokładnie też bym się chciał dowiedzieć jak pod nosem 3 GM'ów było to możliwe aż się śmiać chce byle nie zostało to pozamiatane pod dywan, gracza Snaky zbanowaliście czy jego też ? Co z dropem, turniejami, prestiżem ? jaka jest kompetencja GM'ów modów ?? Wstyd pod nosem 3 GM'ów a obecnie jednego _________________ NECROPOLIS Allenor Washi Ostatnio edytowany przez NWO 26 Mar 2016, o 21:20, edytowano w sumie 2 razy |
26 Mar 2016, o 21:16 |
|
Walczący z drzewcami
|
Ciekawe czy znajda jesio 1-2 osoby ktore tego uzywały ) macie rebus
_________________ AVE JA Inexx - 140 dr InexxMo 123 mo Inexik 121 sh Wygranych turniejów: 31 |
26 Mar 2016, o 21:16 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
dzień dobry.
dyskusja może i nie jest publiczna, ale problem tak. Gość czitował Bóg wie ile pod okiem połowy ekipy, prawdopodobnie ma bana - co wnioskuję z tego, że nie loguje, wygrywał turnieje, ubijał ludzi w pvp, ukazywał selene (sic!) zanim ogniki padły czym się szczycił, był na tyle bezczelny, że jego ''osiągnięcia'' i ''osiągnięcia'' jego kolegów z gildii wiszą na forum, a Ty mówisz, że to nie jest publiczne? tyle są warte ich osiągi i tyle są warte osiągi ich vd. Mniej niż zero. _________________ fac fideli sis fidelis mors certa hora incerta fac te ipse felicem |
26 Mar 2016, o 21:17 |
|
Uczeń Heremona
|
2 GM w gildii i nikt nie zauważył, że postać zbugowana? Podejrzane:)
_________________ Druid 140 lvl Łucznik 140 lvl Ostlor |
26 Mar 2016, o 21:20 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
NWO. Tak SNaky dostał bardzo dawno temu bana i nie gra . Ciekawy jestem jak długo taki "kox vd" pomagal gildii i pytanie co na to gm'owie, modzi w gildii ? nie wiedzieli nic ? hmm
_________________ Tyski VD 135 |
26 Mar 2016, o 21:21 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Bedzie taka sytuacja jak z Sajmonem "Zapomnicie o nim" i po 3 miesiacach unban
_________________ Natura dałam nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchal, niż mówili. |
26 Mar 2016, o 21:22 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 29 Sie 2014, o 15:29 Posty: 30 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Dragonsh |
Moja odpowiedz była bez sensu ? Powiedz mi koleszko jak jest mozliwe ze Stay wierny wasz gm nie zrobił z tym nic ??? napewno owy tuti chwalił sie na stonkowym czacie i nie jest wykluczone ze stonkowy gm był na bosach wraz ze zbanowanym vd
|
26 Mar 2016, o 21:23 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Volt tez byles gm i modem w stonkach tez nic nie zauwazyles?
_________________ Natura dałam nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchal, niż mówili. |
26 Mar 2016, o 21:24 |
|
Uczeń Heremona
|
Nie byłem GM-em. Modem też już nie. Wtedy jak jeszcze byłem tam w gildii jego postać była "normalna".
_________________ Druid 140 lvl Łucznik 140 lvl Ostlor Ostatnio edytowany przez MarioDjj, 26 Mar 2016, o 21:27, edytowano w sumie 1 raz |
26 Mar 2016, o 21:26 |
|
Strona 2 z 13 |
[ 123 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 75 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |