Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bany
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 18:37 Posty: 71 Miejscowość: Kołobrzeg Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Nie znalazłem na forum konkretnego działu na bany i odwołania.
Czy nie pomogło by to w uporządkowaniu forum? Konkretny Dział Bany i Odwołania w którym oczywiście jakiś zacny Moderator Forum by opisał jak ma wyglądać wzór składania odwołania od Banu. Moim zdaniem pomorze to w oczyszczeniu forum z dawania postów w nieodpowiednich tematach. _________________ Rycerz s1 |
20 Kwi 2011, o 14:07 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Słabo szukasz widocznie. Możesz chociażby tutaj http://forum.taern.pl/viewforum.php?f=77
_________________ |
20 Kwi 2011, o 17:53 |
|
Duma Forum!
|
Odwolan jest tak malo, ze nie oplaca sie zobic dla nich osobnego dzialu
|
20 Kwi 2011, o 18:17 |
|
Uczeń Simona
Rejestracja: 19 Kwi 2011, o 18:37 Posty: 71 Miejscowość: Kołobrzeg Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Zdzisław widocznie źle interpretujesz działy, no mało, ale są.
Chociaż wiem że banem gracz nie jest nagradzany od tak sobie lecz sugeruje, że taki dział by się przydał. _________________ Rycerz s1 |
20 Kwi 2011, o 18:28 |
|
Duma Forum!
|
Nom, niech sie nazywa Skargi, zażalenia i odwołania. Specyficzne w tym dziale byloby to, ze wszystkie nowe tematy bylyby automatycznie kasowane
|
20 Kwi 2011, o 23:49 |
|
Uczeń Simona
Jak to bywa w życiu gracza, kiedy dostaję bana w 99% jest słuszny lecz zawsze i wszędzie jest ten 1% który jednak nie do końca złamał zasady dotyczące regulaminu.
Z długim moim stażem w tego typu grach i multi wiem, że tak czy inaczej takie sytuację nastąpią. _________________ Rycerz s1 |
21 Kwi 2011, o 00:08 |
|
Duma Forum!
|
Zgłoszenia są ujęte jako odwołania, wąty, kontakt z Administracją. Za dużo działów nie może być, bo już teraz tematy są pisane w złych działach nad wyraz często.
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
21 Kwi 2011, o 00:41 |
|
Uczeń Simona
Najlepszym sposobem na rozwiązanie tego problemu jest zatrudnienie Moderatora Forum.
_________________ Rycerz s1 |
21 Kwi 2011, o 00:45 |
|
Duma Forum!
|
Nie zrozumiałeś. Są moderatorzy i dobrze się spisują. Nie napisałem, że tematy trwają w złych działach, ale że są tam pisane. Potem przenoszone - jednak rozumiesz, że czas który poświęci się na przenoszenie tematów można wykorzystać na coś kreatywniejszego. Pisanie w złych działach nie ma żadnych plusów, stąd moja niechęć do potęgowania tego zjawiska. Gdy działów będzie więcej, będzie większy wybór i leniwi sprawią kłopot. Tak gwoli ścisłości.
Dodałem info w podpisach pod forami, aby zbanowany trafił w odpowiednie miejsce. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
21 Kwi 2011, o 00:52 |
|
Uczeń Simona
I wszystko jasne, temat uważam za zamknięty.
_________________ Rycerz s1 |
21 Kwi 2011, o 09:37 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 62 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |