Strona 2 z 5 |
[ 41 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Sygnatury
Sygnatury
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Reklama dla serva? Jak najbardziej za !
_________________ Quamus - S3 |
19 Kwi 2011, o 18:45 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Dodana ankieta
Zachęcam do głosowania ,może gdy Drygu będzie miał więcej czasu na "pierdoły" to zobaczy ten temacik _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
19 Kwi 2011, o 20:29 |
|
Błądzący w Tunelach
|
No proszę 7 głosów i każdy jak najbardziej za
Pomyślcie, co wam szkodzi zaznaczyć głoś ..ZA.., to was nic nie kosztuje, a reklama dla serva gwarantowana _________________ Quamus - S3 |
19 Kwi 2011, o 20:54 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 16 Mar 2011, o 14:00 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
teraz jest już 12x. Odwiedzin trochę więcej bo 256
Jestem za. Fajny pomysł. Promuje grę, własną postać oraz udostępnia link do poleceń nowych graczy. |
20 Kwi 2011, o 10:08 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Pomysł fajny. Każda sygnatura będzie miała taki sam rozmiar, szablon graficzny i będzie estetycznie na forum.
_________________ |
20 Kwi 2011, o 17:55 |
|
Administrator
|
Zrobimy. Tylko powiedzcie jak chcecie żeby to wyglądało? Macie jakiś przykład z innej gry?
|
20 Kwi 2011, o 20:52 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
|
20 Kwi 2011, o 23:35 |
|
Rejestracja: 8 Mar 2011, o 21:14 Posty: 12 Miejscowość: Elbląg Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Również jestem za tym pomysłem, można wykorzystać grafików by zrobili jakieś sygnatury dla każdej profesji, odpowiadające im umiejętnością czy innym atrybutom, które by przyciągnęły innych graczy z innych stron.
_________________ |
20 Kwi 2011, o 23:40 |
|
|
Xarxas napisał(a): Również jestem za tym pomysłem, można wykorzystać grafików by zrobili jakieś sygnatury dla każdej profesji, odpowiadające im umiejętnością czy innym atrybutom, które by przyciągnęły innych graczy z innych stron. A może poprostu zrobić konkurs w którym do wygrania byłaby platyna? Pokazało by się więcej możliwości... |
20 Kwi 2011, o 23:41 |
|
Rejestracja: 8 Mar 2011, o 21:14 Posty: 12 Miejscowość: Elbląg Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
CaVa napisał(a): A może poprostu zrobić konkurs w którym do wygrania byłaby platyna? Pokazało by się więcej możliwości... Jest wybranych 3ch grafików na forum, których obowiązkiem jest Tworzenie grafiki, niezależnie od sytuacji, upodobań czy zachcianek innych. _________________ |
20 Kwi 2011, o 23:44 |
|
Strona 2 z 5 |
[ 41 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |