Strona 3 z 5 |
[ 41 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Sygnatury
Sygnatury
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Xarxas napisał(a): CaVa napisał(a): A może poprostu zrobić konkurs w którym do wygrania byłaby platyna? Pokazało by się więcej możliwości... Jest wybranych 3ch grafików na forum, których obowiązkiem jest Tworzenie grafiki, niezależnie od sytuacji, upodobań czy zachcianek innych. To nie jest odpowiedź na moje pytanie;) |
20 Kwi 2011, o 23:45 |
|
Rejestracja: 8 Mar 2011, o 21:14 Posty: 12 Miejscowość: Elbląg Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Na to pytanie muszą odpowiedzieć "czerwoni"
_________________ |
20 Kwi 2011, o 23:48 |
|
Pogromca Valdaroga
|
drygu napisał(a): Zrobimy. Tylko powiedzcie jak chcecie żeby to wyglądało? Macie jakiś przykład z innej gry? coś takiego ;] _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
21 Kwi 2011, o 18:17 |
|
|
SamoZuoo napisał(a): drygu napisał(a): Zrobimy. Tylko powiedzcie jak chcecie żeby to wyglądało? Macie jakiś przykład z innej gry? coś takiego ;] Dawałem już przykład z FT;) |
21 Kwi 2011, o 18:31 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Tyle, że sugerujemy się raczej wieloma przykładami niż jednym
_________________ Quamus - S3 |
21 Kwi 2011, o 18:47 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Na tej sygnaturce dobrze by było umieścić:
-Nick -Klase -Poziom -Gildie -Serwer -Może awatar z gry ? -Ranking Oczywiście to wszystko powinno sie aktualizować ;P _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
21 Kwi 2011, o 21:01 |
|
Walczący z drzewcami
|
SamoZuoo napisał(a): Na tej sygnaturce dobrze by było umieścić: -Nick -Klase -Poziom -Gildie -Serwer -Może awatar z gry ? -Ranking Oczywiście to wszystko powinno sie aktualizować ;P powiem Ci ze awatar to juz lekka przesada |
21 Kwi 2011, o 21:11 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Dlatego dałem pytajnik bo też tak uważam :-]
_________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
21 Kwi 2011, o 21:13 |
|
|
Mogły by być jeszcze słowa od gracza;)
|
21 Kwi 2011, o 21:47 |
|
Błądzący w Tunelach
|
ja byłbym także za dodaniem do sygnaturek liczniku walk pvp lub walk na arenie.
_________________ [s3] Łuk: BboySayan Poziom: 48(top8). Początek przerwy: 2011-02-20 4 miechy postać-OFF Poziom: 48(top320) - 2011-06-20 -postać ON Poziom: 65(top93) - 2011-07-20 -postać Znowu OFF (i to na dobre!) S4 - Sayan - Łucznik. |
22 Kwi 2011, o 00:01 |
|
Strona 3 z 5 |
[ 41 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |