![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Status zabójcy
Autor | Wiadomość |
---|---|
![]() |
Serwer: Ostlor
Nazwa postaci: Legionyplv Czas: 16:10 Opis: Chciałem się poskarżyć: Zły człowiek mnie zaatakował, wiec poszczułem go moim ogarem i czymś takim niebieskim ...nie, nie smerfem ![]() Po tym jak bezczelnie padł zobaczyłem na czacie bocznym napis, który doprowadził mnie "do wrzenia" ( gdyż jestem bardzo wyczulony na wszelkie niesprawiedliwości) http://scr.hu/6z5/82qdz To nie było zabójstwo ! tylko obrona konieczna, której nie przekroczyłem ![]() Prosze o cofnięcie mi naliczonego statusu, ze nie wspomnę już o zadośćuczynieniu za szkody moralne i stres. jbc to ja druid więc chyba Latarka pozwoli mi zapomnieć o tej traumie ![]() |
20 Cze 2016, o 16:26 |
|
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 10 Maj 2015, o 15:00 Posty: 187 Podziękowano: 21 razy Otrzymanych podziękowań: 53 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Statusu nie zmienilo, dostałeś jedynie punkty łowcy. Ja ciagle trace status przez to ze pseudo sojusznicy mnie atakuja i padaja... Ale nie ma sensu tego zgłaszać bp jest tego poprostu za duzo. Noi 3D...
|
20 Cze 2016, o 19:06 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Yambo napisał(a): ...dostałeś jedynie punkty łowcy. ... Nie łowcy lecz zabójcy Coraz więcej błędów, a rozwiązań nie ma. Czyżby już zakończyli wsparcie techniczne dla "2D" ? |
20 Cze 2016, o 20:00 |
|
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 10 Maj 2015, o 15:00 Posty: 187 Podziękowano: 21 razy Otrzymanych podziękowań: 53 razy Serwer: Tolnor ![]() |
zVirusowany napisał(a): Yambo napisał(a): ...dostałeś jedynie punkty łowcy. ... Nie łowcy lecz zabójcy Coraz więcej błędów, a rozwiązań nie ma. Czyżby już zakończyli wsparcie techniczne dla "2D" ? Ale te pkt ktore dostałeś nie przysporzą czachy nad glowa, jedynie podskoczysz w jakze znaczacym rankingu |
20 Cze 2016, o 21:52 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Tu wogóle zaglądają "speecjaliści od błędów" ?
Dodam drugi błąd, który tez mnie z lekka w kurrza viewtopic.php?f=77&t=47507&start=10 |
21 Cze 2016, o 18:13 |
|
![]() |
|
![]() |
Aha ... czyli nie ? Błąd przerósł twórców błędów
![]() W sumie wiem, że nie ma za co, ale dziękuję za pomoc pomocna ekipo. |
22 Cze 2016, o 19:55 |
|
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 18 Sty 2014, o 21:24 Posty: 95 Podziękowano: 25 razy Otrzymanych podziękowań: 243 razy Nick w grze: Vanessa Serwer: Tolnor ![]() |
Niestety w taernie jest takie coś dziwnego, że jeżeli zaatakuje Cię tarcza - a ty ją zabijesz w obronie własnej - dostajesz punkty zabójcy.
Nie mam pojęcia z jakiej racji... skoro była to obrona przed napastnikiem. Przez taki system i obroty spraw - dochodzi do sytuacji kiedy tarcze (czyli w teorii osoby, które powinny łapać zabójców) - atakują ludzi bez statusu bądź samych siebie, by zbić swój status. Wychodzi wtedy dziwny paradoks, w którym dużo tarcz jest bardziej agresywnych niż osoby z czachami. _________________ Tikki! Kropkuj! Taaaaaaak! Niesamowita Biedronkaaaaa! |
17 Lip 2016, o 21:20 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |