![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Parę błędów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 20 Cze 2016, o 15:39 Posty: 7 Miejscowość: Olecko Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: Jamajos ![]() |
Cześć. Nie wiem, czy wybrałem odpowiedni dział. Mam taką nadzieję. W tym poście chciałbym przedstawić parę błędów w grze, które przydałoby się naprawić.
![]() 1) Bardzo uporczywy błąd dla osób, które lubią posłuchać dźwięki z gry. Gdy mamy panel do ściszania/zgłaszania dźwięków, to 1 zakładka ma nazwę "Dźwięk w walce". Gdy ustawimy go do zera i wyjdziemy z Taerna/przeglądarki lub wyłączymy komputer (nie wiem dokładnie), to potem, gdy będziemy chcieli go zgłośnić, nie będzie nam działał do tego samego momentu co powyżej (czyli wyłączenia przeglądarki itp.). 2) W osiągnięciach, przy zabijaniu orków, jest błąd gramatyczny. Otóż to, nie powinno być napisane "Orki", tylko "Orkowie". ![]() Pozdrawiam. przeniosłam ~ zar _________________ ______(Jamaj)______ |
27 Cze 2016, o 19:37 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 14 Sie 2013, o 14:11 Posty: 174 Miejscowość: Miasto Podziękowano: 233 razy Otrzymanych podziękowań: 65 razy Nick w grze: Voliene Serwer: Tolnor ![]() |
Cześć
Odpowiedni dział to takich tematów znajduje się na naszym forum, w dół po strefie zgniotu. Dokładnie tu: http://scr.hu/0q9mv/zx473 Możesz poprosić moderatora forum o przeniesienie tematu, albo po prostu zostawić i na następny raz tam wstawiać ![]() _________________ "Nie ważne jest w moich oczach, Czy człowiek będzie mniej, Czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej, Czy więcej człowiekiem W Taern gram od: 2012-05-05 |
28 Cze 2016, o 10:43 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Dodane do sprawdzenia
_________________ Kocham mojego Szopa ![]() |
12 Lip 2016, o 07:29 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |