![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 23 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
zapłakane małe lv
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 23 Lut 2015, o 21:22 Posty: 113 Miejscowość: Rzeszów Podziękowano: 163 razy Otrzymanych podziękowań: 116 razy Nick w grze: NashVille Serwer: Tolnor ![]() |
Mnie wyprowadza z równowagi coś podobnego, lecz bardziej denerwującego niż autora tematu. Piszę sobie np. "bb i ryc na losowe", "vd na v2 all", lub po prostu prowadzę jakąś dyskusję na globsie, stojąc w Berlinie dla przykładu i nagle ktoś mi pisze na pv "ej dawaj pod herszta, pomorzesz mi w q", to mnie krew zalewa i ignoruje lub odpisuje coś w stylu "nie lubię jak ktoś w ten sposób prosi mnie o pomoc". To już będzie offtopowe, ale denerwują mnie takie sytuacje - "sh na htagi x5", a na priv "sh 38?". I zgodę się, "nq" bardzoooooooo denerwuje
![]() ![]() @edit Właśnie dla takich osób nie wpisuję "/ignore 30" ![]() Tapatalk 5.7.0 _________________ Druid 140 poziom [on/off] Sheed 53 poziom [on/off] Serwer: Larkas Gildia: TITANIUM 16.07.2018 - Washi Pierwsza Morana ubita na 110 poziomie - 18.01.17 22:17 - ..., Madziox, Balitazaar, Jaackob, Sabazios. |
31 Lip 2016, o 09:08 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
kluczem do uzyskiwania pomocy od większych lvli jest wybór damskiej postaci
![]() ![]() ![]() |
31 Lip 2016, o 14:25 |
|
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 18 Lip 2016, o 13:03 Posty: 136 Miejscowość: Khorinis Podziękowano: 40 razy Otrzymanych podziękowań: 45 razy Serwer: Ostlor ![]() |
seba11pl napisał(a): kluczem do uzyskiwania pomocy od większych lvli jest wybór damskiej postaci ![]() ![]() ![]() Jest w tym sporo prawdy ![]() ![]() _________________ P O Z D R A W I A M All postacie - Off Łucznik - On W grze od 15.09.2012 r. Koniec przygody 24.10.2018 r. Próba powrotu do pogrywania 27.06.2019 r. |
31 Lip 2016, o 14:33 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 3 z 3 |
[ 23 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |