Autor |
Wiadomość |
kuki
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 19 Sty 2011, o 03:16 Posty: 421 Miejscowość: Wwa/Krk/Hamburg Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 130 razy
|
Ukazanie bez debuffow
Nick: Kukiq Serwer: s3 Przed chwila walczac z goblinami szamanami, padlem od ukazania mimo, ze nie mialem buffow do tego niezbednych. Opis sytuacji: Walczylismy z piatka w chramie, w jednej rundzie dostalem buffy od goblina szamana, w nastepnej kolega Ufi mnie oczyscil, w kolejnej rundzie weszlo TYLKO otepienie i tak pokazywalo, mimo to dostalem ukazanie i moja postac zmarla. Co za tym idzie, strata walki z bossem Fyodor i Gmo jak i rowniez oslabienie druzyny. pozdrawiam
_________________ Koko: kuki jak nazwac gildie? -nie wiem, czy to wazne? .. -dlaczego nazwales nasza gildie NoName? -bo to gildia bez nazwy, ona nie jest wazna, tylko osoby ktore w niej sa
Dzieki. Wszystkim.
|
24 Kwi 2011, o 23:34 |
|
|
EsAmo
Duma Forum!
Rejestracja: 31 Lip 2010, o 13:31 Posty: 2670 Podziękowano: 189 razy Otrzymanych podziękowań: 67 razy
|
Re: Ukazanie bez buffow
Możliwe, że używają innego Ukazania i nie wymaga ono lub wymaga mniej debuffów. Celowo, czy nie - stawiam na wymagania.
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało."
|
24 Kwi 2011, o 23:39 |
|
|
kuki
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 19 Sty 2011, o 03:16 Posty: 421 Miejscowość: Wwa/Krk/Hamburg Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 130 razy
|
rozumiem, ze w tej kwestii musimy czekac na odpowiedz najwyzszego z najwyzszych? o:
_________________ Koko: kuki jak nazwac gildie? -nie wiem, czy to wazne? .. -dlaczego nazwales nasza gildie NoName? -bo to gildia bez nazwy, ona nie jest wazna, tylko osoby ktore w niej sa
Dzieki. Wszystkim.
|
24 Kwi 2011, o 23:40 |
|
|
Inexx
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 3 Lut 2011, o 21:14 Posty: 384 Miejscowość: Stargard Szczeciński // Bielefeld Podziękowano: 94 razy Otrzymanych podziękowań: 109 razy
Nick w grze: Inexx
|
Potwierdzam post kukiego. Ukazanie na samym otepieniu....
_________________ AVE JA
Inexx - 140 dr InexxMo 123 mo Inexik 121 sh Wygranych turniejów: 31
|
25 Kwi 2011, o 00:43 |
|
|
EsAmo
Duma Forum!
Rejestracja: 31 Lip 2010, o 13:31 Posty: 2670 Podziękowano: 189 razy Otrzymanych podziękowań: 67 razy
|
Powyższy post nie pozostawił jednoznaczności - błąd dotyczy tylko Goblinów Szamanów, czy jest globalny i gracz VooDoo również może w ten sposób użyć Ukazania?
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało."
|
25 Kwi 2011, o 00:55 |
|
|
Inexx
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 3 Lut 2011, o 21:14 Posty: 384 Miejscowość: Stargard Szczeciński // Bielefeld Podziękowano: 94 razy Otrzymanych podziękowań: 109 razy
|
osobiście widziałem to 1 raz wcześniej u VD takiego przypadku nie zanotowałem
_________________ AVE JA
|
25 Kwi 2011, o 01:00 |
|
|
kuki
Walczący z drzewcami
|
wedlug opisu 'ukazania' nie powinno tak byc, jeszcze nigdy sie z takim czyms nie spotkalem
Dzieki. Wszystkim.
|
25 Kwi 2011, o 01:01 |
|
|
drygu
Administrator
Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy
|
Re: Ukazanie bez debuffow
Sprawdziłem kod i nie ma szansy żeby ukazanie weszło bez tych debuffów na sobie. W momencie obliczania czy weszło sprawdzany jest każdy warunek po kolei. Musiał tu wystąpić jakiś błąd z wyświetleniem walki. Może pomieszała się kolejność ataków. I ukazanie zostało wyświetlone przed pozostałymi buffami. To były debuffy, które przeszły z innego przeciwnika, który wcześniej padł? Czy normalne z pierwszej "fali" debuffów? Mieliście jakieś lagi, zwieszki lub coś w tym stylu?
|
25 Kwi 2011, o 01:16 |
|
|
Inexx
Walczący z drzewcami
|
Szpila zatrucie otepienie - druid wyczyscił - otepienie ukazanie ( tak wygladala kolejnosc rzucania urokow w rundach) Nikt wczesniej nie padl, (ciezka sprawa na magach i szamanach ) dopiero pozniej ^^ Nie bylo lagow ni nic nawet nie uciekały rundy
_________________ AVE JA
|
25 Kwi 2011, o 01:19 |
|
|
Apsik
Uczeń Simona
Rejestracja: 9 Sty 2011, o 04:23 Posty: 65 Miejscowość: Ab'dendriel Podziękowano: 90 razy Otrzymanych podziękowań: 12 razy
|
Miałem kiedyś podobną sytuacje na Grzesiu, ukazał mnie na 2 debuffach co też mnie zdziwiło.
_________________ I chodź bym szedł ciemną doliną zła się nie ulęknę. Nieograniczona władza w rękach ograniczonych ludzi zawsze prowadzi do okrucieństwa.
|
25 Kwi 2011, o 10:25 |
|
|
|