Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Szpital w gildi
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
@NashVille
Przecież opcja leczenia się za złoto u NPC u których odradzamy się po zgonie jest podana w podlinkowanym przeze mnie temacie. _________________ Barba 73-Usunięty Ryc 75-ON ,,Fart jest nieodłączną częścią skila''-ViconiaDeV |
24 Sie 2016, o 15:35 |
|
Inżynier
|
@ProfesyjnaProfa
Cd przytoczonego przez Ciebie pomysłu. => Koszt platy na larkasie wynosi ~18k/szt, => z czego mamy 9 potków (2k/szt). => Każdy potion leczy 200 wybranej statystyki za te 2000 złota, co przekłada się na 20szt złota za wyleczony 1 pkt wybranej statystyki. Natomiast w szpitalu masz możliwości: 50 pkt wybranej statystyki w cenie 20 sztuk słota => 2.5pkt za sztukę złota. 200 pkt wybranej statystyki w cenie 60 sztuk słota => 3.(3)pkt za sztukę złota. 300 pkt każdej statystyki w cenie 150 sztuk złota => 6pkt za sztukę złota. Wg mnie jest to ukłon w stronę początkujących graczy, aby nie zanudzili się na odpoczynku, jednak uważam, że wprowadzenie tego systemu w wielu miejscach mija się z celem chyba, że byłoby to droższe od potków (liczone w złocie), lub do wykupienia tylko za platyne. Mimo to, sam ten pomysł mi się nie podoba. |
24 Sie 2016, o 15:53 |
|
Błądzący w Tunelach
|
@ProfesyjnaProfa
Nie chciało mi się czytać xD _________________ Druid 140 poziom [on/off] Sheed 53 poziom [on/off] Serwer: Larkas Gildia: TITANIUM 16.07.2018 - Washi Pierwsza Morana ubita na 110 poziomie - 18.01.17 22:17 - ..., Madziox, Balitazaar, Jaackob, Sabazios. |
24 Sie 2016, o 19:01 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 24 Sie 2016, o 23:02 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Daavid |
Masz od tego potki jak dla mnie słaby pomysł, pozdrawiam.
_________________ Daavid 131 Voodoo Gildia Pełna Kultura Oby w głębi twoich oczu pozostał cień mojego istnienia... |
24 Sie 2016, o 23:12 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 144 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |