Strona 3 z 3 |
[ 26 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
delikatna zmiana w ekwipunku
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Yambo nie dziw się, jego pomysł jest przesiąknięty głupotą kolokwialnie mówiąc
_________________ "Najsłodszy owoc zawsze jest najtrudniejszy do zdobycia" |
24 Sie 2016, o 19:51 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Tak trochę offtop, zybala gra lucznikiem? Bo barba chyba by nie twierdzil zeby bb mial itemy -zreka +sila a luk -moc +zreka
|
24 Sie 2016, o 20:17 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Wytłumacz autorowi może znaczenie ironi xD
Tapatalk 5.7.0 _________________ Druid 140 poziom [on/off] Sheed 53 poziom [on/off] Serwer: Larkas Gildia: TITANIUM 16.07.2018 - Washi Pierwsza Morana ubita na 110 poziomie - 18.01.17 22:17 - ..., Madziox, Balitazaar, Jaackob, Sabazios. Ostatnio edytowany przez NashVille, 24 Sie 2016, o 22:16, edytowano w sumie 1 raz |
24 Sie 2016, o 20:28 |
|
Współpracownik Gnarla
|
@up
Madrym nie trzeba, ale widze tu mniej madrych wiec; https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Ironia |
24 Sie 2016, o 21:42 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Chwila, przecież każda profesja ma już unikatowe eq - nazywa się set.
Swoją drogą ciekawi mnie jaki poziom łuka ma autor bo ja na low i mid lvlu miałem problem tylko z dr. Trochę się to zmienia na hi ale tu tak naprawdę każdy może pokonać każdego. Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
25 Sie 2016, o 09:15 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Dlaczego opoka dla łuka, skoro virthil daje więcej zręki? Dlaczego ryc nie ma prawa nosić, ani opoki, ani obdartych? Obdarte są dla ryca albo sh, na pewno nie łuka, bo dają więcej siły niż zręki. Albo zróbmy tak, że każdy rar dla fizoli będzie dla łuka. Swoją drogą nie wiem jak można na mid przegrać łukiem z rycem, gdzie znajomy na 70 bez problemu zabija ryców 80+.
|
25 Sie 2016, o 13:29 |
|
Strona 3 z 3 |
[ 26 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 183 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |