Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Problem z grą/flashem
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 8 Sty 2014, o 17:50 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Nieogarek |
Serwer: S1
Nazwa postaci: Nieogarek Czas: Od kilku dni, ciągle. Opis: Otóż mam problem z ładowaniem się map taernu i walk. Wszystko ładuję się trasznie powoli, mały domek potrafi ładować się minutę. Nie pomaga czyszczenie pamięci flash, ciastek, przeglądarki. Nie pomaga reinstalacja flasha, przeglądarki, zmiana przęglądarki. Z internetem nie mam problemu bo na innych stronach wszystko działa jak należy i szybko się wczytuje. Nie wiem co mogę więcej wymyślić żeby poprawić działanie gry. Mam troche starego kompa ale nigdy wcześniej nie miałem takich problemów z grą i wszystko działało normalnie. |
|
17 Cze 2016, o 17:22 |
|
|
Uczeń Simona
|
Nieogarek napisał(a): Serwer: S1 Nazwa postaci: Nieogarek Czas: Od kilku dni, ciągle. Opis: Otóż mam problem z ładowaniem się map taernu i walk. Wszystko ładuję się trasznie powoli, mały domek potrafi ładować się minutę. Nie pomaga czyszczenie pamięci flash, ciastek, przeglądarki. Nie pomaga reinstalacja flasha, przeglądarki, zmiana przęglądarki. Z internetem nie mam problemu bo na innych stronach wszystko działa jak należy i szybko się wczytuje. Nie wiem co mogę więcej wymyślić żeby poprawić działanie gry. Mam troche starego kompa ale nigdy wcześniej nie miałem takich problemów z grą i wszystko działało normalnie. Ppdlaczam się pod pytanie. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka |
|
1 Wrz 2016, o 23:39 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Sprawdźcie w ustawieniach przeglądarki czy zapamiętywane są cookies z domeny taern.pl. Jeżeli nie ustawie ją jako wyjątek do zapamiętania. Sprawdźcie też wielkość możliwych zapisów. Jeżeli zostanie przekroczona ilość zadysponowanego miejsca ciacha nie będą zapamiętywane.
Liczy się także ilość dostępnej pamięci na kompie. Jeżeli będzie zbyt mało to przeglądarka nie zapisze danych z gry. Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
|
2 Wrz 2016, o 02:20 |
|
|
Uczeń Simona
|
Jak sprawdzić to zapisywanie cookies?
Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka |
|
2 Wrz 2016, o 13:19 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Powinno być w ustawieniach przeglądarki w zakładce prywatność.
_________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
|
2 Wrz 2016, o 17:29 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |