Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nagrody pocieszenia z admirala
Nagrody pocieszenia z admirala
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Jak w temacie , irytuje calkowita pustka ktore spada z tego bossa . MOze jakies inhi XI albo XII rangi ? Dukaty ? Or coś
No to ten .. Ostatnio edytowany przez Kedul, 15 Wrz 2016, o 22:44, edytowano w sumie 1 raz |
|
1 Wrz 2016, o 15:17 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Pomysł dobry. Taki pusty boss, szczególnie jak jest kosztowny strasznie irytuje więc inhibitory + może jakieś reole (czemu nie przecież cena obręczy jest na porównywalnym poziomie), fajnie by to zmieniły .
Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka _________________ Łucznik 124lvl Larkas - OFF Rycerz 64lvl Larkas - OFF 27-12-2016 Koniec przygody z The Pride of Taern. |
|
1 Wrz 2016, o 20:38 |
|
|
Inżynier
|
Jak najbardziej pozytywny pomysł. Będzie podobna sytuacja jak z dukatami z Moranki, które sprawiły, że przy obecnym systemie dropa chodzimy już tam często tylko po to żeby porywalizować kto ich więcej zdobędzie :p
_________________ Barb 140, Tolnor. |
|
2 Wrz 2016, o 15:04 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 29 Sie 2016, o 14:35 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Waes Serwer: Tolnor |
Według mnie świetny pomysł
|
|
2 Wrz 2016, o 21:45 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 24 Wrz 2015, o 18:52 Posty: 8 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Marcinhh |
Super pomysł , tylko znając życie i tak nie zostanie dodany. Fajnie też zamiast inhi i mikstur dodawało jakieś słabsze itemki
_________________ Zapraszam również do gry thehunter. |
|
3 Wrz 2016, o 14:00 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Nigdy nie byłem na admirale, ale wiem, że naprawę trzeba się namęczyć , by do niego dojść i pokonać, więc jestem za.
Proponuję wstawić ankietę. @up A ja sądzę, że pomysł zostanie dodany, jeśli zostanie zauważony. _________________ "Nie ważne jest w moich oczach, Czy człowiek będzie mniej, Czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej, Czy więcej człowiekiem W Taern gram od: 2012-05-05 |
|
3 Wrz 2016, o 18:14 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
ciach
_________________ Wracam do gry ze zdwojoną siłą ! W głębi serca zawsze będę jednym z graczy Mielonych Ostatnio edytowany przez Steevy 11 Wrz 2016, o 22:36, edytowano w sumie 2 razy |
|
10 Wrz 2016, o 20:47 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Z Admirała powinien dropić środkowy palec
_________________ ,,Jesteśmy zbudowani z odpadów atomowych, utworzonych w procesie śmierci gwiazd." National Geographic - ,,Podróż na kraniec wszechświata" |
|
11 Wrz 2016, o 18:28 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
No to mamy opinie graczy, a co na to administracja?
|
|
15 Wrz 2016, o 22:43 |
|
|
Chodząca legenda
|
Kedul napisał(a): No to mamy opinie graczy, a co na to administracja? - zwiększenie psychoexpa i prestiżu za Admirała viewtopic.php?p=378951#p378951 _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
|
15 Wrz 2016, o 22:55 |
|
|
Strona 1 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |