Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Miksturki
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Taka sugestia by z uciążliwego przeciągania miksturek na swą postać by aktywować miksturke wdrążyć opcje które jest wygodniejsza a mianowicie 2-krotne klikniecie w potka powodowałoby uleczenie/dodanie many/kondy
Napiszcie jakie macie do tego odczucia _________________ Sheed KaishaN Duneb Archer FakeBitti HC 1 Miejsce na turku 3vs3 msl 129 http://scr.hu/0hf8/5ltn5 http://scr.hu/0hf8/cvxok Czerwiec 14 2013r. |
4 Wrz 2016, o 14:50 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Było sporo razy... Było mówione, że to zbędne ułatwienie...
Niemniej przydałoby się móc zbindować 6+ klawiszy - 3 hp/konda/mana dla nas i odpowiednio 3+ dla peta/petów. _________________
Spoiler:
|
4 Wrz 2016, o 15:47 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ah czyli tak stawiają sprawę to ja życzę powodzenia czarnemu ludowi w tej grze
W innych grach coś takiego to nie problem i nikt z tym problemu nie ma że zachodzi w takich błahych sprawach automatyka powodzenia w dalszym rozwoju gry _________________ Sheed KaishaN Duneb Archer FakeBitti HC 1 Miejsce na turku 3vs3 msl 129 http://scr.hu/0hf8/5ltn5 http://scr.hu/0hf8/cvxok Czerwiec 14 2013r. |
4 Wrz 2016, o 15:59 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Pisząc w taki sposób automatycznie dyskfalifikujesz swój pomysł. Taern nie jest inną grą, jest wyjątkowy (na swój sposób ). Przyjdzie wersja 3D to może będzie się dało zbindować klawisze do poszczególnych funkcji.
4 Wrz 2016, o 16:05 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Odczucie mam takie że to bankowo by nie przeszło. Gdyby była taka opcja to nie szły by koncentraty. Za tym idzie wizja mniejszego spożycia platyny. Dalej... mniejszy zarobek dla ekipy. Kropka.
_________________ ,,Jesteśmy zbudowani z odpadów atomowych, utworzonych w procesie śmierci gwiazd." National Geographic - ,,Podróż na kraniec wszechświata" |
4 Wrz 2016, o 18:37 |
|
Błądzący w Tunelach
|
@Up
Kompletnie nie rozumiem, dlaczego zużywalibyśmy mniej koncentratów. Możesz wyjaśnić, dlaczego tak sądzisz? _________________
Spoiler:
|
4 Wrz 2016, o 18:52 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Jeean napisał(a): Odczucie mam takie że to bankowo by nie przeszło. Gdyby była taka opcja to nie szły by koncentraty. Za tym idzie wizja mniejszego spożycia platyny. Dalej... mniejszy zarobek dla ekipy. Kropka. Nie chodzi w tym pomysle o to, że dwukrotne kliknięcie na potka uzywało by tylu potek ile trzeba by mieć full daną statystyke, tylko zamiast przesuwania na postac dwukrotne klikniecie używało by potki. |
4 Wrz 2016, o 18:58 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Nerthar napisał(a): @Up Kompletnie nie rozumiem, dlaczego zużywalibyśmy mniej koncentratów. Możesz wyjaśnić, dlaczego tak sądzisz? Idź na Lugusa. ThePoofiixx napisał(a): Nie chodzi w tym pomysle o to, że dwukrotne kliknięcie na potka uzywało by tylu potek ile trzeba by mieć full daną statystyke, tylko zamiast przesuwania na postac dwukrotne klikniecie używało by potki. Na pewno zużywało by bardziej lewy przycisk myszki a trochę mniej laser albo kulkę jak ktoś ma. _________________ ,,Jesteśmy zbudowani z odpadów atomowych, utworzonych w procesie śmierci gwiazd." National Geographic - ,,Podróż na kraniec wszechświata" |
4 Wrz 2016, o 19:08 |
|
Błądzący w Tunelach
|
"Idź na Lugusa"
Dzięki, tak wiele mi to wyjaśniło... Super z Ciebie nauczyciel Tak, nie mam odpowiedniego poziomu. Myślę, że nie potrafisz tego sensownie wytłumaczyć. Jeśli jest inaczej to zrób to, o co Cię proszę Chociaż Twój ostatni post wygląda jak trollowanie... Hm, sam już nie wiem A może wiem, że wiem, tylko nie jestem tego świadomy? Rozwiej moje możliwości. _________________
Spoiler:
|
4 Wrz 2016, o 19:17 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Sam kiedyś do tego dojdziesz. Wszystko wymaga czasu. Jeśli się nie poparzysz to nie będziesz wiedział czym jest ogień. Tak dzieci rozpoznają świat.
_________________ ,,Jesteśmy zbudowani z odpadów atomowych, utworzonych w procesie śmierci gwiazd." National Geographic - ,,Podróż na kraniec wszechświata" |
4 Wrz 2016, o 19:21 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 16 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |