Strona 4 z 5 |
[ 41 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Sygnatury
Sygnatury
Autor | Wiadomość |
---|---|
Walczący z drzewcami
|
przy mnie zabrakło by "0" ...
|
22 Kwi 2011, o 00:20 |
|
Duma Forum!
|
Całego tematu niestety nie czytałem, więc proszę nie bić za nonsensy. (:
Chodzi jak rozumiem o wybór szablonu/grafiki i wpisanie parametrów do otrzymanych rubryk, a magia zadziała i zrobi z tego obrazek, który możemy wkleić do podpisu? Wyniki ankiety są jasne. Wprowadzamy w miarę możliwości. Okej, to jakby ktoś chętny przygotował listę ostateczną co warto umieścić (jakie rubryki), a czego lepiej nie lub nie ma to sensu. Nie chodzi przecież o dokładne dane postaci. I jak ostatecznie z tłem - jakaś grafika własna, do wyboru z puli, avatar z gry ([ciach, możliwe ~ Es])? Jednym słowem streszczenie przemyśleń tematu. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
22 Kwi 2011, o 00:21 |
|
Walczący z drzewcami
|
jak dla mnie to by przypominało taki niby avatar
-znalezc/zrobic dla kazdej klasy oddzielna sygnature zamiast pisac profesje ( tak zeby było zrozumiale - mo z ogniem , łucznik z łukiem itd) - gdzies nick ,lvl, server i gildie w napisie - wszystkie sygnatury takie same , kazdy lucznik ma 1 , kazdy druid ma 1 itd . -Na samym dole/gorze napis "Taern" ( jako reklama) Teraz wyzwanie dla grafikow dla stworzenia 7 zajeee avatarow klasowych Daje to niezłą reklame taernu a przecież taern tylko czeka na nowych graczy ) |
22 Kwi 2011, o 00:28 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Coś takiego Level ? oczywiście to taki zarys tego
Na pewno graficy sobie poradzą z takim projektem Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
22 Kwi 2011, o 13:52 |
|
Walczący z drzewcami
|
zamiast znaczka "leczenia" postać druida -np. owa jest w fanarcie przy avatarze lorgana
Więc wszystko się podoba i wzor moze byc z mojej wypowiedzi ? Niech jakis graficiarz się podejmnie wyzwania i zrobi próbny do jakiejś postaci ) |
22 Kwi 2011, o 15:11 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
I każda profesja mogła by mieć własny obrazek. Tak jak wyżej pasuje dla Rycka;P |
24 Kwi 2011, o 20:20 |
|
Walczący z drzewcami
|
własnie mi o to chodzi Ma to swoj klimat i fajnie wygląda co przyciaga nasz wzrok - nie to co tępe reklamy
|
25 Kwi 2011, o 23:43 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Popieram Cave, bardzo ładnie się prezentuj taka sygna. Luksus. Tyle, że graficy musieliby się troszkę napracować. )
_________________ [s3] Łuk: BboySayan Poziom: 48(top8). Początek przerwy: 2011-02-20 4 miechy postać-OFF Poziom: 48(top320) - 2011-06-20 -postać ON Poziom: 65(top93) - 2011-07-20 -postać Znowu OFF (i to na dobre!) S4 - Sayan - Łucznik. |
26 Kwi 2011, o 00:31 |
|
Duma Forum!
|
Z tego, co wiem, chodziło o kod, który wklejasz do podpisu a obrazek generuje się (wypełnia danymi) bez udziału grafików.
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
26 Kwi 2011, o 00:50 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
To będzie wprowadzone , czy nie ?;]
|
8 Maj 2011, o 21:35 |
|
Strona 4 z 5 |
[ 41 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |