![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
2 raz skradzione konto
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
![]() |
Znowu skradli mi konto dzisiaj nie mogłem na nie wejść a ktoś na nim teraz gra, nick postaci Sondaso.
|
26 Kwi 2011, o 10:11 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Podaj Świat.
Masz rodzeństwo, lub jakaś inna osoba niż Ty gra na Twoim koncie? Podawałeś login oraz passy osobom trzecim? Może coś źle wpisujesz? _________________ ![]() |
26 Kwi 2011, o 10:12 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
Serwer 1 siostra gra tez na tym koncie nikomu nie podawałem passów. Dzisiaj chwile grałem wyskoczył jakiś komunikat i mnie wylogowało
|
26 Kwi 2011, o 10:17 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 8 Mar 2011, o 01:55 Posty: 22 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
są 2 wytłumaczenia :
- Po primo, nie zmieniłeś hasła po ostatniaj kradzieży konta - Po drugie możesz mieć keyloggera, co jest mało prawdopodobne |
26 Kwi 2011, o 10:24 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
pisałem znim jak ukradł mi konto wcześniej tu jest dowód http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/184 ... 183eb.html
|
26 Kwi 2011, o 10:31 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Przeskanuj sobie komputer programem SpyBot - Search & Destroy (KLIK).
Najpierw zrestartuj komputer, albo najlepiej odpal go w trybie diagnostycznym (jeśli wiesz, jak). Po restarcie włącz skaner powyższego programu i nic nie uruchamiaj, żadnych aplikacji programów, nic nie rób do skończenia skanowania. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
26 Kwi 2011, o 14:27 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
dowody
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/282 ... 1ad68.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/184 ... 183eb.html |
26 Kwi 2011, o 18:32 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Ten drugi już wklejałeś. Ten pierwszy w skali od 0 do 10 jest, eee... w ogóle nie czytelny.
_________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
26 Kwi 2011, o 20:07 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
na komputerze mam i jest czytelne
|
27 Kwi 2011, o 20:35 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
To czytelne i to nieczytelne zdjecie rozczytalem i:
W tym nieczytelnym LitneaMyiko pisze, ze dostala haslo na jakis - swoj pewnie - e-mail. Oraz przyznaje sie, ze ukradla pierwszy raz konto W drugim zas pisze, ze dostala e-mail, a jakis typek powiedzial jak ukrasc konto. Jezeli obydwa tycza sie pierwszej kradziezy, to sa sprzeczne (Lit pisze, w obydwoch, ze ukradla konto tylko raz, ale na dwa rozne sposoby ![]() _________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
27 Kwi 2011, o 21:00 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |