Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Femme Fatale
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Zabójca Tilsai
|
Serwer: Ostlor
Nazwa postaci: Maldito Czas: 15.IX Opis: Witam Sprawa z pierścieniami niedopracowana jest i należy to poprawić. >Magowie na Płaskim informują o tym że są zainteresowani kupnem pierścieni. >Kontynuuje qest, zabijam Nealsa teraz mogę sprzedać pierścienie. >Idę do magów sprawdzić ich ofertę kupna, brak opcji. >Borghilde która proponuje mi 70k, wybieram opcje zastanowię się. >Pytam Mistrza Arkanegrina o oferte, proponuje czarne perły. wybieram opcje zastanowię się. >Kontynuuje qest i idę do Landaua który kieruje mnie do pokoju, tam proponują mi 70k, wybieram opcję zastanowię się. Dostaje informacje że w razie czego będę mógł je sprzedać w barze tąpnięcia. >2:37 Wykonałeś zadanie. >Idę do wszystkim wymienionych wyżej miejsc, brak jakichkolwiek opcji. Pierścienie pozostają w eq jako zablokowane w handlu. Jako że qest jest niedopracowany proszę o zabranie tych pierścieni z eq i dodanie czarnych pereł. Serwer:Ostlor Nick: Maldito Dziękuje _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
15 Wrz 2016, o 02:55 |
|
|
Inżynier
|
HELLSING napisał(a): >Kontynuuje qest i idę do Landaua który kieruje mnie do pokoju, tam proponują mi 70k, wybieram opcję zastanowię się. Dostaje informacje że w razie czego będę mógł je sprzedać w barze tąpnięcia. >2:37 Wykonałeś zadanie. >Idę do wszystkim wymienionych wyżej miejsc, brak jakichkolwiek opcji. Pierścienie pozostają w eq jako zablokowane w handlu. Mała podpowiedź - dokładna odpowiedź brzmiała tak: "Ciekawe, co z nimi zrobisz, nikt ich nie weźmie od ciebie. Jakbyś się jednak rozmyślił, to szukaj mnie w Tąpnięciu. Co jakiś czas tam bywam." Kluczowe tutaj jest to: "co jakiś czas" Quest jest skonstruowany tak, że trochę trzeba zaryzykować (bo nie wiesz, czy na pewno znajdziesz lepszą ofertę), a trochę wysilić, jeśli chce się wyciągnąć z questa lepszą ofertę, niż standardowa. Podjąłeś decyzję, opcji cofnięcia się do Arkanegrina nie ma. Czy na tym wyszedłeś lepiej czy gorzej, to już Twoja ocena. A co do blokady w handlu - być może racja, że jesteśmy nieco "nadopiekuńczy" blokując je nawet po skończeniu questa, chroniąc graczy przed wyrzuceniem przedmiotu, zanim odkryją, jak je można sprzedać. Aktualnie ostateczną pomocą posłuży zawsze GM, czy forum. Tak czy siak - to można łatwo zmienić Pytanie, czy na pewno tego chcecie _________________ pozdrowienia z s7, eu i s5 Kidda (mała mo), MarysQ vel Kidda (dru 120) Zojah zwana Zośką (ryc z s5) |
|
15 Wrz 2016, o 11:26 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Dziękuję za odpowiedź Kidda, mam więc oczekiwać na NPC w tąpnięciu który będzie pokazywał się co jakiś czas?
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
15 Wrz 2016, o 14:19 |
|
|
Inżynier
|
Zaglądaj o różnych godzinach, pojawia się w określonych porach, może jacyś gracze Ci podpowiedzą, kiedy udało im się go tam spotkać.
_________________ pozdrowienia z s7, eu i s5 Kidda (mała mo), MarysQ vel Kidda (dru 120) Zojah zwana Zośką (ryc z s5) |
|
15 Wrz 2016, o 16:19 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
W takim razie nie ma żadnego błędu, dziękuję za pomoc .
Temat można zamknąć. _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
15 Wrz 2016, o 20:04 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 87 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |