Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Blask i Kaishi jako skiny
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witam
ostatnio pomyślałem ze fajnie by było jakby stare epiki byłyby dostępne jako skiny. Ich procent na zdobycie mógłby być jak u normalnego epika i spadałby z tych samych przeciwników. Ale żeby nie było tak ogłaszane jak zdobycie np Żmija. tylko tak jak Wodnego Tancerza. Ich kolor w ekwipunku mógłby być taki jak normalnego epika _________________ Lepsze 500k w depozycie niz epik w dłoni wroga Oszusta nie oszukasz ~Powali 2016 https://youtu.be/KvMtEQ5fYdA Łuk 85 |
15 Wrz 2016, o 18:32 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Było i stawiam że jak wejdą epiki v2 zrobi come back i raczej lepsza byłaby forma kupienia go za pl/gold niż drop no i serio taki sam% jak na normalnego epika xDD
_________________ Druid 140 poziom [on/off] Sheed 53 poziom [on/off] Serwer: Larkas Gildia: TITANIUM 16.07.2018 - Washi Pierwsza Morana ubita na 110 poziomie - 18.01.17 22:17 - ..., Madziox, Balitazaar, Jaackob, Sabazios. |
16 Wrz 2016, o 20:09 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Poważnie taka sama szansa jak na epika? znajdz mi takiego co wolały dropnąć skin niż epika... Skin tych 2 epików jest bardzo rzadki i niech tak zostanie, kiedyś wiem, że można było wygrać taki skin, kilka skinów nadal jest na serwerach.
Kupno takiego skinu też nie wchodzi w gre bo wtedy jego unikalnośc była by taka jak martumali... _________________ Wracam do gry ze zdwojoną siłą ! W głębi serca zawsze będę jednym z graczy Mielonych |
17 Wrz 2016, o 15:13 |
|
Współpracownik Gnarla
|
niech pozostanie nagroda eventowa
tylko gdzie te eventy _________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
19 Wrz 2016, o 13:01 |
|
Zabójca Tilsai
|
A ja uważam że all skiny w grze powinny być dostępne za platynę
Tak jest na .ru , dzięki temu mieliby o wiele więcej środków na tworzenie 3D. np skin Blasku 20k platy _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
19 Wrz 2016, o 15:21 |
|
Współpracownik Gnarla
|
HELLSING napisał(a): A ja uważam że all skiny w grze powinny być dostępne za platynę Tak jest na .ru , dzięki temu mieliby o wiele więcej środków na tworzenie 3D. np skin Blasku 20k platy U ruskich 100-150 u nas 20k? EDIT: Poza tym u nas tego nie będzie. Rosyjska administracja chciala dac to dala, u nas tego nie chca. |
19 Wrz 2016, o 16:24 |
|
Zabójca Tilsai
|
Nie chcą czyli kto? Gracze? Bo na pewno nie administracja ponieważ tylko by na tym zarobili i to sporo.
_________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
19 Wrz 2016, o 17:00 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |