![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Zwoje TP
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 17:58 Posty: 769 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 454 razy Otrzymanych podziękowań: 384 razy Nick w grze: Maldito ![]() |
Serwer: Ostlor
Nazwa postaci: Maldito Czas: Opis: Witam Zgłaszam kolejny błąd gry, nie wiem już który. Problem dotyczy dziwnego zdarzenia w pobieraniu zwojów. Zwyczajnie wchodzę do siedziby w celu pobrania zwoi pobieram około 500 zwoi po czym doładowuje na nowo TP, gdy widzę że teraz max to 130 to sprawa wydała mi się dziwna. Zgłaszam sprawę ponieważ nie chcę być posądzony o bugusing. Teraz pytanie, zwoje mogę zatrzymać i rozdać czy mam je wywalić z eq? Warte to max 1kk a szkoda byłoby zarobić bana. Póki co mam je w depo. Jeżeli chcecie wiedzieć dlaczego biore tyle zwoi to dlatego że sprzedaje je na handlowym a kasę wpłacam na rozwój gildii. Pozdrawiam _________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
19 Wrz 2016, o 23:02 |
![]() |
|
![]() |
||
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 17:58 Posty: 769 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 454 razy Otrzymanych podziękowań: 384 razy Nick w grze: Maldito ![]() |
up
Zapytałem członka ekipy czy mogę sprzedać zwoje, napisał że mogę. Sprzedałem a kasę wpłaciłem na fundusz Gildii. _________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
|
19 Wrz 2016, o 23:18 |
![]() |
|
![]() |
||
Administrator ![]() ![]() |
Dzięki, przyjrzymy się problemowi.
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E ![]() |
|
20 Wrz 2016, o 20:27 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |