Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Brak expa u Tresera
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 16 Paź 2015, o 15:47 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Morwena |
Serwer: Duneb
Nazwa postaci: Morwena Czas: 21:05 Opis: Cześć. Zdecydowałam się napisać post, ponieważ na czacie nikt nie był w stanie mi pomóc. Właśnie jestem w trakcie robienia klatek z moim petem (małpa 69 lvl). Problem polega na tym, że nie otrzymuje ona expa. Otrzymała go tylko w drugiej klatce (biłam Ogrucha), a skończyłam tych klatek 5. Szkoda expa, bo każdy tysiąc jest ważny, a licząc exp ze wszystkich klatek... no wiadomo. Chciałam zapytać, czy ktoś z Was już spotkał się z takim problemem? Z góry dzięki za pomoc. |
2 Paź 2016, o 21:20 |
|
Współpracownik Gnarla
|
po relogu exp za mobki jest wylaczany
_________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
2 Paź 2016, o 21:57 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 16 Paź 2015, o 15:47 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 1 raz Nick w grze: Morwena |
Nie relogałam ani razu. Poza tym wiem, że exp jest wyłączany tylko w pierwszej klatce po relogu. W kolejnej jest juz normalnie
|
2 Paź 2016, o 21:59 |
|
Uciekinier Taernijczyk
UPDATE 22:00 : Moja małpa nie dostaje expa za nic co bije! Dodam, że wbiła dziś lvl. Do momentu wbicia poziomu exp zdobywała bez problemu.
UPDATE 22:17 Temat uważam za rozwiązany. Dowiedziałam się, że pet nie może mieć więcej expa, niż ja. |
2 Paź 2016, o 22:01 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 68 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |