![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Panie Drygu, panie Drygu! Tu ma pan pomocnika!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Lis 2016, o 17:34 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Sosumariusz Serwer: Tolnor ![]() |
Cześć! Mam na imię Sosumariusz. Jako że w Dumę Taernu (Fajna nazwa!) zagrywam się dopiero od roku lecz dość intensywnie mam kilka pomysłów co do jego rozgrywki:
1. a) Walka w turach jest świetna lecz każda z klas ma mało umiejętności. Radzę dodać niezbyt dużo aczkolwiek kilka, jakieś 3-5, umiejętności. Czemu nie iść na całego i nie dodać 50 "umek"? To proste! Momentalnie spadła by przystępność gry dla nowych i niedoświadczonych graczy jak np. mój młodzszy, aczkolwiek i tak całkiem niezły brat SH(33 poziom). 1. b) Jak wyżej napisałem walka w Taernie powinna być pisana z wielkiej litery, a po premierze Broken Ranks będzie mieć nawet potencjał e-sportowy (5 kontra 5 na arenie?)! Więc należałoby zrobić lepsze wojny gildii (wiem, wiem pisaliście na blogu że takowe zostaną dodane po BR). 2. Do gustu przypadł mi wasz pomysł na crafting! Wreszcie ![]() 3. nie lupie fas po usaleszniliscie mi prata od MMO ![]() 4. Po premierze Broken Ranks wprowadzanie aktualizacji ma być prostsze, tak? Więc co stoi na przeszkodzie by zrobić zapowiedziane przez was podklasy? A tak na serio. Dumam i dumam i dojść nie mogę do tego jakie one będą! Mam WIELKĄ NADZIEJĘ na to, że to będzie wielkie zaskoczen _________________ Oh, you touch my PROCENT Ostatnio edytowany przez Sosumariusz 6 Lis 2016, o 10:28, edytowano w sumie 3 razy |
5 Lis 2016, o 17:54 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 10 Lis 2014, o 13:28 Posty: 20 Podziękowano: 20 razy Otrzymanych podziękowań: 10 razy Nick w grze: LeonidazzZ ![]() |
Co do umek było już dużo pomysłów odnośnie ich a ekipa narazie nie widzi potrzeby robienia kolejnych,chyba że w podkładach o których nie wiadomo czy w ogóle wejdą.
Poza tym wydaje mi się,że twój post ma formę trollu. |
5 Lis 2016, o 18:29 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 20 Paź 2015, o 11:55 Posty: 137 Podziękowano: 67 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy Nick w grze: JeeanD Serwer: HardCore ![]() |
Sosumariusz jesteś świetnym kabareciarzem, jednakże do prawdziwego aktora jeszcze dużo Tobie brakuje.
_________________ ,,Jesteśmy zbudowani z odpadów atomowych, utworzonych w procesie śmierci gwiazd." National Geographic - ,,Podróż na kraniec wszechświata" |
5 Lis 2016, o 19:23 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 5 Lis 2016, o 17:34 Posty: 4 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Sosumariusz Serwer: Tolnor ![]() |
Uwaga! Tekst może zawierać śladowe ilości trollu, lecz mie pisałem go z takim (non)sensem
_________________ Oh, you touch my PROCENT |
6 Lis 2016, o 10:23 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 18 Paź 2014, o 23:39 Posty: 57 Podziękowano: 132 razy Otrzymanych podziękowań: 56 razy Nick w grze: Los Serwer: Tolnor ![]() |
Taern i potencjał esportowy yhyhyhyhyh dawno się tak nie uśmiełem
![]() Gra w której o wszystkim decyduje niezależny od gracza % jako gra esportowa XD _________________ Mag Ognia 140 |
15 Lis 2016, o 15:42 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona
![]() |
No mag wody juz jest gotowy tylko czeka na wprowadzenie to będziesz miał inne um ok.
_________________ Tak. |
15 Lis 2016, o 16:30 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 31 Paź 2016, o 10:55 Posty: 16 Podziękowano: 6 razy Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: BuczolNup Serwer: Tolnor ![]() |
blaancik napisał(a): No mag wody juz jest gotowy tylko czeka na wprowadzenie to będziesz miał inne um ok. Wodne podpalanie? _________________ Larkas - Itolowskyyy - Bóczol - BuczolNup Ostlor - Itoleqq |
16 Lis 2016, o 16:26 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |