![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dostosowanie przedmiotów
Dostosowanie przedmiotów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 2 Paź 2016, o 17:11 Posty: 14 Podziękowano: 5 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Firebait Serwer: HardCore ![]() |
Taak. Dzięki za wyjaśnienie, o co dokładnie w tym chodzi. :]
Teraz wiadomo jak to wszystko wygląda. Mogę w końcu ponarzekać, wiedząc dokładnie nad czym. Mogę też określić, że właśnie to mi się nie podoba, przez to iż tak słabo widać różnice pojedynczych przedmiotów na level. To chciałbym zmienić, aby wyraźne było, że jednak przedmioty nie nachodzą na siebie i by nie liczyła się tylko satysfakcja ze zmiany jaką zauważymy przy wykupie całego nowego eq-u, ale też poszczególnych elementów. Bowiem nic tak nie motywuje do bicia po łbach zakały - utoru, jak nowy, niewyświechtany młot. :> _________________ Rodzimy się bowiem i umieramy sami, a ci, którzy towarzyszą nam po drodze, zwykle będą musieli wybrać własną. ~Jarosław Grzędowicz |
8 Lis 2016, o 00:35 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |