![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Komunikacja wśród znajomych
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 31 Sty 2015, o 18:29 Posty: 14 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: SiQiel Serwer: Tolnor ![]() |
Witam
![]() Grając ostatnio w tę grę, o której jest to forum, w pewnym momencie zabrakło mi pewnego jednego aspektu. Mam tu na myśli szybką komunikację ze znajomymi ![]() Otóż w pewnym momencie zapragnąłem wybrać się, na pełną niebezpiecznych i mrożących krew w żyłach przygód wyprawę, wraz moimi znajomymi poznanymi podczas wielu różnych przygód. Ale jednak... czy na prawdę muszę pisać listy z wiadomością do każdego po kolei z zapytaniem o to samo? Co w takim wypadku zrobić? Hmmm... myślę, że może być rozwiązanie! A co, gdyby tak wspiąć się na szczyt wzgórza górującego nad naszą krainą i krzyknąć tak, aby wszyscy mnie usłyszeli! A przechodząc do sedna ![]() Mam na myśli nową komendę pozwalającą napisać jednocześnie wiadomość do wszystkich aktywnych znajomych! Po prostu, na zasadzie gildijnego /v (voice)!:) Jak dla mnie byłoby tu ogromne ułatwienie w komunikacji między znajomymi! ![]() (Jeśli jest taka możliwość w opcjach premium to nie bijcie, jestem za biedny na nie ![]() SiQiel, Larkas _________________ SiQiel, Larkas MAG OGNIA 80+ LVL ON "Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia." Dziękuję wszystkim, za merytoryczne odpowiedzi ![]() |
11 Lis 2016, o 23:32 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 2 Sie 2013, o 09:01 Posty: 544 Miejscowość: Piaseczno Podziękowano: 626 razy Otrzymanych podziękowań: 451 razy Nick w grze: Szpitalnik ![]() |
To już jakiś czas temu się działo, ale komenda o której mówisz pojawiła się niegdyś jako /f - nie została zbyt optymistycznie przyjęta i wycofano ją po jakimś czasie. Patrząc z punktu widzenia hlvl który w znajomych ma te 100-200 osób wydaje się to zrozumiałe.
11 Lis 2016, o 23:47 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 10 Lis 2014, o 13:28 Posty: 20 Podziękowano: 20 razy Otrzymanych podziękowań: 10 razy Nick w grze: LeonidazzZ ![]() |
Jeżeli ma się 7 miejsc (czyli bazowo) Napisanie do 7 znajomych to chyba nie aż tak duży wysiłek ,a jeżeli mamy więcej niż 7 znajomych aktywnych mogłoby to spowodować zamieszanie ,gdyż np:każdy by chciał iść a miejsc jest tylko 4.
|
11 Lis 2016, o 23:56 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 31 Sty 2015, o 18:29 Posty: 14 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: SiQiel Serwer: Tolnor ![]() |
Oczywiście, wiadomo że nie chodzi tu o osoby posiadające 7 miejsc i 1 aktywnego znajomego. Ale jak ktoś ma już więcej to jest inaczej.
![]() Co do zamętu, myślę że każdy będzie na tyle rozgarnięty żeby napisać tak jak na globalu ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() _________________ SiQiel, Larkas MAG OGNIA 80+ LVL ON "Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia." Dziękuję wszystkim, za merytoryczne odpowiedzi ![]() |
12 Lis 2016, o 00:00 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 20 Paź 2015, o 11:55 Posty: 137 Podziękowano: 67 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy Nick w grze: JeeanD Serwer: HardCore ![]() |
Jest czat globalny, czat prywatny, jest kurczak dla początkujących. Jest czat Gildyjny oraz czat handlowy. Jeśli komuś mało to jeszcze mamy TSa. Niektórzy są nawet w kontakcie przez telefony. Nie zdziwiła bym się nawet gdyby jacyś fani używali do komunikacji gołębi pocztowych.
_________________ ,,Jesteśmy zbudowani z odpadów atomowych, utworzonych w procesie śmierci gwiazd." National Geographic - ,,Podróż na kraniec wszechświata" |
12 Lis 2016, o 12:36 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() Rejestracja: 18 Lip 2016, o 13:03 Posty: 136 Miejscowość: Khorinis Podziękowano: 40 razy Otrzymanych podziękowań: 45 razy Serwer: Ostlor ![]() |
Komenda to nie wypał, lepszym rozwiązaniem były wielokrotnie omawiane czaty znajomych.
_________________ P O Z D R A W I A M All postacie - Off Łucznik - On W grze od 15.09.2012 r. Koniec przygody 24.10.2018 r. Próba powrotu do pogrywania 27.06.2019 r. |
12 Lis 2016, o 16:43 |
![]() |
![]() |
|
Czat czy komenda, ważne żeby było skuteczne i ułatwiło komunikacje wśród znajomych
![]() _________________ SiQiel, Larkas MAG OGNIA 80+ LVL ON "Tylko życie poświęcone innym warte jest przeżycia." Dziękuję wszystkim, za merytoryczne odpowiedzi ![]() |
12 Lis 2016, o 19:32 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |