Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Quest - Krzyk w górach
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 4 Gru 2016, o 15:28 Posty: 2 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Mened Serwer: HardCore |
Serwer: Duneb
Nazwa postaci: Mache Czas: Opis: Chodzi o to, że w tym Q, gdy mam znaleźć pieczarę to wtedy wyszedłem z insty i gdy później wróciłem to jej nie było, a tam jak na YT widziałem miał być Pietrek, a teraz go nie ma i nie mam jak zrobić tego Q. |
|
4 Gru 2016, o 15:33 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Wróć do Larsa pod Karczmę i zagadaj z nim, żeby Cię tepnął ponownie na inste z q, bo jak idziesz tam normalnie masz normalnie płaskowyż. To, że wyszedłeś z insty nie jest błędem gry a Twoim. To tak jakbyś napisał, że zabiłeś Gregoriusa na wieży wyszedłeś i wróciłeś i nie ma Grażyny - tak po prostu ma być.
_________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie Ostatnio edytowany przez Nephalem, 4 Gru 2016, o 16:01, edytowano w sumie 1 raz |
|
4 Gru 2016, o 15:58 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
.
_________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
|
4 Gru 2016, o 16:00 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 4 Gru 2016, o 15:28 Posty: 2 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Mened Serwer: HardCore |
Nephalem napisał(a): Wróć do Larsa pod Karczmę i zagadaj z nim, żeby Cię tepnął ponownie na inste z q, bo jak idziesz tam normalnie masz normalnie płaskowyż. To, że wyszedłeś z insty nie jest błędem gry a Twoim. To tak jakbyś napisał, że zabiłeś Gregoriusa na wieży wyszedłeś i wróciłeś i nie ma Grażyny - tak po prostu ma być. Wyszedłem, bo gdy tam szedłem to nie było możliwe wejście do jaskini, a byłem za daleko i nie widziałem Pietrka... |
|
4 Gru 2016, o 16:06 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Jestem przekonany a wręcz pewny, że nie porozmawiałeś z którymś NPC i Pietrka nie było bo nie został tam wysłany przez Henryka, czy któregoś tam gostka. Gada się z Larsem i on radzi, żeby gości podpuścić do walki potem gada się z gostkiem i mówi, żeby szli walczyć i się im pomoże a na koniec Pietrek pod jaskinią, bicie Grombera i powrót do Larsa. W każdym razie obecnie wracaj do Alarilu a Lars Cie tepnie gdzie trzeba.
_________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
|
4 Gru 2016, o 16:20 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 73 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |