Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Przyspieszenie zegara po śmierci w drużynie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Chodząca legenda
|
Serwer: Ostlor
Nazwa postaci: Szymdaro Czas: Opis: Sytuacja dzieje się chyba prawie zawsze w przypadku, gdy po stronie drużyny walczącej z mobami polegną wszyscy oprócz jednego gracza - wtedy mimo wyświetlania pozostałych animacji w rundzie, w której polegli towarzysze od razu po animacji śmierci pozostałych graczy rusza zegar. Moim zdaniem to obecnie najpoważniejszy błąd, praktycznie zawsze wypacza wynik walki, bo nie ma czasu na powrót. Zegar nie rusza ostatniemu graczowi w drużynie po obejrzeniu wszystkich animacji, lecz rusza po obejrzeniu animacji śmierci pozostałych członków drużyny. Wczoraj podobną sytuację miałem na moranie, ale o dziwo pierwszy raz miała miejsce, kiedy z 3 lub 4 osób w walce zostały 2. Nigdy wcześniej przy 2 żywych graczach takiej sytuacji nie widziałem. W przypadku jednego błąd powtarza się chyba zawsze. Pozdro _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
20 Lis 2016, o 12:55 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Mi ostatnio na selenie tak się stało tyle że w walce zostały 3 osoby
_________________ Loth 117 Druid 100 wbity: 2016-9-9 22:23 110 wbity: 2017-1-2 23:34 Pierwsza Morana 23.04.2017 Koniec: 2017-9-21 21:37 |
20 Lis 2016, o 13:44 |
|
Współpracownik Gnarla
|
Mi się takie cos dzis zdarzyło w pvp.
|
20 Lis 2016, o 19:07 |
|
Chodząca legenda
|
Zamierzacie coś z tym zrobić? Z pozostałymi błędami, które ponownie niedawno zgłaszałem?
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
13 Gru 2016, o 23:17 |
|
Chodząca legenda
|
Błąd został naprawiony w ostatnim upki, temat można zamknąć i przenieść do archiwum.
Dzięki Pozdro Na życzenie -Knoxi _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
12 Mar 2017, o 23:26 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |