![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Symulator EQ
Symulator EQ
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 18 Paź 2015, o 19:41 Posty: 6 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Hezonoth Serwer: Tolnor ![]() |
Hej.
Wrzucam link do wczesnej wersji. rsf.blutu.es (edytka. ahh linkowanie nie działa) Wszystko co widać jest tragicznie zrobione (walczyłem z tabelkami - już nie pamiętam jak to się robiło ![]() Wyskakujący dodatkowy formularz dla skelpówek sypie stronkę na mniejszych rozdzielczościach (trzeba przewijać w bok) - na FHD jest w miarę ok. Jak ogarnę jak zrobić te rzeczy to zaktualizuję stronkę. Wszelkie błędy w bazie (mogłem zrobić kilka literówek i EQ może nie mieć statystyk lub może mieć ich za dużo ![]() PS. Użyłem ikonki z gry, jeśli jest to jakiś problem to zniknie ze strony. To samo tyczy się samej strony ![]() Jeśli ktoś bardzo chce zrobić face stronki zapraszam Larkas Hezonoth ![]() Edit. Tak jak pisałem mogą być błędy w bazie ;D Ewentualnie złe id przedmiotu wpisałem - sprawdzę to jutro. Co do punktów to rozdajesz tyle ile wyliczył Ci ten zabawny kalkulator na górze stronki. Podstawowe punkty są zawsze (=od początku, nie wpisujemy podstawy) - co zresztą widać po prawej stronie. Edytka nr2. Znalazłem błąd jeśli chodzi o set dla dt - dotyczył wszystkich klas. Nie zmieniłem nazwy tabeli w requestach ![]() Edit 3. Rary poprawione. (sety mogą mieć błędy) Ostatnio edytowany przez Hezonoth 12 Sty 2017, o 13:52, edytowano w sumie 3 razy |
|
12 Sty 2017, o 00:04 |
![]() |
|
![]() |
||
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 10 Maj 2015, o 15:00 Posty: 187 Podziękowano: 21 razy Otrzymanych podziękowań: 53 razy Serwer: Tolnor ![]() |
@up
Jesli wpiszę statystyki podstawowe dodawane sa do nich te stale (10sily zreki itd.). Przy symulowaniu stat mojego druida (standardowe eq do 85lv) mialem 3pkt zreki z eq i resy na zywioly z niezidentyfikowanego zrodla. |
|
12 Sty 2017, o 00:16 |
![]() |
|
![]() |
||
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 18 Paź 2015, o 19:41 Posty: 6 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Hezonoth Serwer: Tolnor ![]() |
Skończyłem poprawianie wpisów w bazie - sprawdziłem każdy przedmiot z osobna.
Kalkulator i wszystkie jego funkcje na 99% działają poprawnie. Oczywiście do poprawienia pozostaje wygląd całej strony. Do dodania - modyfikatory, 2x więcej formularzy pod sklepówki, DMG przedmiotów (oraz obliczanie obrażeń epików na podstawie poziomu / ulepszeń ), dodatkowe statystyki z racji posiadania setów, wyrzucanie komunikatu jeśli dałeś za mało mocy itp. a przedmiot wymaga więcej. Może jeszcze wyświetlanie przedmiotów tylko na swój poziom o oraz klasę ale to po targowisku ![]() Oczywiście wszystko w wolnej chwili. Miłego kalkulowania ;P Wszelkie błędy / propozycje zgłaszaj w tym temacie lub na privku (oczywiście jeśli chcesz ![]() Link : rsf.blutu.es |
|
12 Sty 2017, o 16:27 |
![]() |
|
![]() |
||
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 18 Paź 2014, o 23:39 Posty: 57 Podziękowano: 132 razy Otrzymanych podziękowań: 56 razy Nick w grze: Los Serwer: Tolnor ![]() |
Hez, ja ci dam przeciętniaku
![]() _________________ Mag Ognia 140 |
|
24 Sty 2017, o 00:28 |
![]() |
|
![]() |
||
Ja od wczoraj w koxach jestem więc przykro mi
![]() |
|
24 Sty 2017, o 15:40 |
![]() |
|
![]() |
||
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |