Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
DQ Łzy Harpii
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Serwer: Ostlor
Nazwa postaci: Majamiii Czas: 17.02.2017 Opis: Mam problem z dokończeniem zlecenia kasowego na lvl 110+. http://scr.hu/3440/2o12h http://scr.hu/3440/d6sws Zapełniłem 4 odwłoki i wykonało mi etap zadania, ale gdy poszedłem do NPC to niestety nie mogłem oddać DQ i odebrać nagrody. Wróciłem by ubić jeszcze kilka harpii i po ubiciu 4 stwierdziłem, że ostatni bukłak nadal jest pusty. Przez ten błąd jetem stratny 600k za zlec, 30 dukatów, 100k za wyprawienie odwłoków, które jedynie teraz moge sprzedać u kowala i 150k za odwłoki które kupiłem. Mam nadzieję, że ktoś z ekipy da jakąś odpowiedź co było przyczyną takiego przebiegu sprawy. _________________ Flipperr sh136 ON/OFF Aanniitteek mo77 ON/OFF MiniBrother dr43 ON/OFF Kumpel wszystkich Kumpli Gildia: AlternatiiVe "Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana." |
17 Lut 2017, o 19:11 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Nie jestem pewien, ale wkładanie bukłaków do depozytu może skutkować takim efektem.
|
20 Lut 2017, o 13:47 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
i trzeba jak zaczne bic harpie bez bukłaków doorac do momendu az zapełni sie bukłak na równo i wtedy zaczac zbierac w bukłaki?
_________________ Flipperr sh136 ON/OFF Aanniitteek mo77 ON/OFF MiniBrother dr43 ON/OFF Kumpel wszystkich Kumpli Gildia: AlternatiiVe "Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana." |
21 Lut 2017, o 11:22 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 45 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |