Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pióro Eile
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 18 Maj 2014, o 13:23 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 2 razy Nick w grze: Ryunokasama Serwer: Tolnor |
Proponuje ,żeby piórka można było dropnąć z vampiri.Szansa na to byłaby np 10%
Ostatnio edytowany przez SoulKatsu, 21 Lut 2017, o 17:18, edytowano w sumie 1 raz |
19 Lut 2017, o 22:23 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Obecnie nikt wf zr nie robi bo sie nie oplaca wiec idea ulatwienia tego jest ok
|
20 Lut 2017, o 18:03 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Wf zr się nie opłaca xD?
Na dunebie nawet 1:90-100 da się sellnąć. Ale ułatwienie spk tylko niech bd 5%. _________________ Nie walcz z idiotami mają przewagę liczebną. Potrzeba czasu, by się zestarzeć ~Paulo Coelho Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz. http://scr.hu/0wms1/en1fy http://scr.hu/0wms1/0w9jy |
21 Lut 2017, o 14:59 |
|
|
A jak myslisz czemu sa takie ceny? Gdyby sie latwiej je robilo to kosztowalyby podobnie do wf hp
|
21 Lut 2017, o 16:58 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Dunebo napisał(a): Wf zr się nie opłaca xD? Na dunebie nawet 1:90-100 da się sellnąć. Ale ułatwienie spk tylko niech bd 5%. Chodzi o to że nie opłaca się ich wytwarzać bo jest z tym sporo roboty. Mało kiedy na handlu można znaleźć więcej niż kilka szt zloconych z bosków. _________________ P O Z D R A W I A M All postacie - Off Łucznik - On W grze od 15.09.2012 r. Koniec przygody 24.10.2018 r. Próba powrotu do pogrywania 27.06.2019 r. |
21 Lut 2017, o 16:59 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Tak nikt nie robi sprobuj kiedys to zobaczysz czemu 80k za 1h nudnej roboty szalu nie robi a te co sa na handlu zostaly zdropione z bosow losowania premki lub eventow takich jak ost
|
21 Lut 2017, o 21:54 |
|
Uczeń Simona
|
Dunebo napisał(a): Ale ułatwienie spk tylko niech bd 5%. Co zrobiłeś z zaoszczędzonym czasem używając powyższych skrótów? Od zawsze mnie to zastanawia... Kanapkę? Zmieniłeś kanał w Tv? Wyprowadziłeś psa? Co do pomysłu to adekwatnie jest z Większymi flaszkami wiedzy. Analogicznie, jeśli coś majstrować przy wf zręki to tak samo przy wf wiedzy by się przydało. Vampirie i tak są bite przez graczy a z Rizulem wiadomo jak jest, jest dla "szczęśliwców" którzy akurat go wypatrzyli na mapie. W perspektywie zmiany jedynie flaszki zręki jestem na nie, jeśli flaszki zręki oraz wiedzy to na tak @ RycerzKróla bez kitu? podkreśliłeś mi "TV"? WF to powszechnie używany skrót w tej grze za to "spk" czy "bd" to totalny wymysł... nie wiem, 10-letnich dzieci? Era sms-ów (oh, mea culpa, Short Message Service) :] widocznie się do tego przyczyniła, ze dzieciaki przez to nie potrafią poprawnie odmienić będę (bede, bedo etc). Pomijam fakt, że zarówno Twój post jak i Post Dunebo niczego nie wniosły do tematu Ostatnio edytowany przez Arlph, 1 Mar 2017, o 00:19, edytowano w sumie 1 raz |
26 Lut 2017, o 22:07 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Arlph napisał(a): Dunebo napisał(a): Ale ułatwienie spk tylko niech bd 5%. Co zrobiłeś z zaoszczędzonym czasem używając powyższych skrótów? Od zawsze mnie to zastanawia... Kanapkę? Zmieniłeś kanał w Tv? Wyprowadziłeś psa? Co do pomysłu to adekwatnie jest z Większymi flaszkami wiedzy. Analogicznie, jeśli coś majstrować przy wf zręki to tak samo przy wf wiedzy by się przydało. A Ty co zrobiłeś w tym czasie? |
28 Lut 2017, o 17:06 |
|
Walczący z drzewcami
|
Już było wiele takich tematów. Zlecko na vampirie jest wykonalne i wręcz łatwe, wystarczy myśleć:
1. Bierz zlecko na vampirie jak potrzebujesz kłów bluttera - nie będziesz się miotał po jaskiniach bezcelowo tylko p-rzy okazji porobisz flaszek hp. 2. Bierz zlecko na vampirie za każdym razem jak idziesz do tresera - średnio jakieś 2 piórka na tydzień przy codziennej tresurze. 3. Jak masz większy lvl i sprawnie Ci idzie solowanie wieży - bierz na nią zlecko na vampirie, 4 Gregoriusy je zaliczają, a masz na nie godzinę. Ogarniesz. Jak robiłem dla siebie flaszki na ulepszenie eq to na prawdę bardziej czasochłonne były ścięgna tygrysów. Mimo wszystko mało ich respi... _________________ Nephalem 104 (sh) i rośnie NephaleMo 101 (mo) XioncDawid 65 (dr) NephalemUk 50 (łuk) i rośnie |
2 Mar 2017, o 21:32 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |