Strona 2 z 13 |
[ 122 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Czy w taernie istnieje jeszcze cos takiego jak uczciwosc?
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Heremona
|
Zbigniew Stonoga Taernu
Wnioskuję z tego co tu napisaliście, bo nie poświęcę godziny swojego życia na oglądanie "Lajwu z Tałernu". _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
20 Mar 2017, o 13:27 |
|
|
Administrator
|
Nerther napisał(a): Osobiście dziwię się, że administracja pozwala na takie filmy - przecież jest to jawne odstraszanie graczy. Mam mieszane uczucia - można ten filmik wycinać na forum zgłaszać na YT (nie wiem czy działa, luźny pomysł), ale co to da, tylko zaogni sytuację - pojawi się grupa fanatyków, dla której będzie to kolejny dowód na słuszność zawartych oskarżeń. Z drugiej strony do pewnych osób się nie dotrze i zawsze będą wiedziały swoje. Co do oszustw, kombinowania - oczywiście, że one istnieją (poza "kodzikami", to nie działa) - jednak to gracze graczom zgotowali ten los. Granie na dwóch i więcej postaciach jednocześnie, modyfikacja animacji w celu jej przyśpieszenia, oszustwa, prowokacje - to wszystko wpływa na pogorszenie jakości rozgrywki, jednak będzie trwało póty, póki będzie tolerowane wśród społeczności. Wyszukujemy i banujemy sporo powyższych przypadków, mamy do tego bardzo dobre narzędzia, jednak póki gracze nie dostrzegą ogólnego problemu raczej niewiele się zmieni. Przykrym jest, że po kilku latach gry z powodu bliżej nieokreślonej frustracji dochodzi do bezpodstawnych oskarżeń. Nie wiem czy odniesiemy się jako administracja do tego filmu szerzej, póki co napiszę, że logujemy wszystkie akcje gmów/modów mogące wpłynąć na grę - jak widzimy nieprawidłowości to żegnamy się z delikwentem i ewentualnie prostujemy sytuację. Ostatnia akcja jaką sobie przypominam to użycie "kicka" kilka miesięcy temu w walce PvP - przez doświadczonego moda, od razu pożegnał się z funkcją. Mając na uwadze powyższe, pozwolilibyśmy na dodanie epików? _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
|
20 Mar 2017, o 14:28 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
rzuff napisał(a): Mając na uwadze powyższe, pozwolilibyśmy na dodanie epików? 52pa też nie widzieliście dość długo więc wszystko jest możliwe. _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
20 Mar 2017, o 15:55 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Wiemy, że drop to jedna z największych motywacji do gry w Taern. Naprawdę uważacie, że pozwalalibyśmy sobie na niszczenie gry w ten sposób? Tego typu oskarżenia obrażają elementarne zasady logiki. Dlatego tym bardziej jesteśmy zaskoczeni, że do ich kolportowania przyczyniła się osoba tak zasłużona dla naszej społeczności. Chcielibyśmy w rozmowie np. na TeamSpeaku wyjaśnić Galajusowi, jak w rzeczywistości wyglądają sprawy, o których się wypowiadał.
Ps.: Na razie jedyny merytoryczny wniosek, jaki wynieśliśmy z tego materiału, to zaprzestanie praktyki negocjowania unbana w jakikolwiek inny sposób, niż pisemna rozmowa na supporcie. I jeszcze mała prywata ode mnie. Co do naszej korespondencji faktem jest, że taką utrzymywaliśmy. Pozwolisz więc, że przedstawię szerszej publiczności o czym rozmawialiśmy: - zaproszenie na PGA, - kody do bety (tutaj faktycznie było kilka dni opóźnienia), - co będziesz mógł nagrywać w becie Taern Broken Ranks, - kwestia przenoszenia nagród z organizowanego przez Ciebie konkursu między serwerami, - plik gif z Jastrzębiorem (pokłosie mema, który zrobiliśmy), - kwestia reflinków poruszona w drugiej połowie lutego (na co faktycznie nie odpisałem). Nie było innych tematów i nie odpisałem na dosłownie jeden, bo też pisałeś na moje prywatne konto, które wykorzystuję głównie do celów rekreacyjnych. |
|
20 Mar 2017, o 16:19 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
galajus napisał(a): Na temat dowodow takze pisalem i jakos mi nie zalezy zeby to udowadniac, wystarcz mi, ze ja wiem, ze tak bylo Stalin miał podobne podejście |
|
20 Mar 2017, o 16:33 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Jakichs wiekszych okrzykow nienawisci wobec taernu nie slyszalem procz tych ktore sa zawsze, krzywdy nikomu na celu nie mialem zrobic a jedynie ruszyc tematy ktore juz dawno powinny byc zalatwione. Komunikacji zabralko, zreszta jakos sie do tego przyzwyczailem, troche spraw by bylo do ogarniecia w sumie
_________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
|
20 Mar 2017, o 16:39 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
galajus napisał(a): Jakichs wiekszych okrzykow nienawisci wobec taernu nie slyszalem procz tych ktore sa zawsze, krzywdy nikomu na celu nie mialem zrobic a jedynie ruszyc tematy ktore juz dawno powinny byc zalatwione. Komunikacji zabralko, zreszta jakos sie do tego przyzwyczailem, troche spraw by bylo do ogarniecia w sumie Czy możesz sprecyzować co masz na myśli? |
|
20 Mar 2017, o 16:55 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Gimbo youtuberzy...
Człowieku wyjdź na dwór, wiosna za oknem a ty się taernem martwisz... Straciłem 15 min z życia oglądając ten niby live..nawet mi się "dwójki" odechciało... _________________ "Ból jest tymczasowy...może trwać minutę, godzinę , dzień, miesiąc a nawet rok...Lecz w końcu ustąpi... Natomiast gdy sie poddam , będzie trwał wiecznie" |
|
20 Mar 2017, o 17:11 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Chodzi o to, ze zamiast mowic, ze chce sie porozmawiac to zacznijmy rozmawiac na tym tsie czy czymkolwiek.
@Arges nikt Ci nie kazal _________________ Pomogłem/podobało się? Kufelek się należy Zapraszam na mój kanał YT! klik To tylko gra... to tylko taern... https://scr.hu/0dk2/wo2xz Epik [127lvl] z latarką to jak Polska bez korupcji i długów |
|
20 Mar 2017, o 17:13 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
No to daj datę i godzinę.
|
|
20 Mar 2017, o 17:17 |
|
|
Strona 2 z 13 |
[ 122 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |