Strona 4 z 13 |
[ 122 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Czy w taernie istnieje jeszcze cos takiego jak uczciwosc?
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 20 Lis 2016, o 13:23 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 3 razy Nick w grze: BatmanTaervn |
Zaraz pewnie usuną temat by zatrzeć ślady
|
|
21 Mar 2017, o 00:31 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
@Torgerd
Ban na wstępie. To już jest podejrzane (bez obrazy czy pomówień). Do tej pory jak oglądałem Galajusa nie zauważyłem, aby cokolwiek powiedział złego o Taernie (czy to na administrację czy na samą firmę). Jeżeli ktoś zaczyna na coś narzekać to może warto wpierw dać mu ostrzeżenie ? Jak dziecko nabroi wysyłasz je od razu do kąta, czy zabierasz mu dostęp do czegoś, by się nauczył ? (Tak, wiem, że konto jest własnością Whitemoon itd. itp.) Bez możliwości poprawy ? Amen i koniec ? Ostrzeżenie nic nie kosztuje a powoduje mniej problemów. Teraz daliście graczom co bardziej fanatycznym argument do dyskusji: "Ej. Ktoś powiedział, że admini układają się z graczami i dają im epiki na drop albo przenoszą mimo zakazu. Praktycznie po chwili ten ktoś dostał bana. Hans (imię losowe) może jest coś na rzeczy ?" _________________ Serwer Hc: Sheed na zawsze |
|
21 Mar 2017, o 00:36 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
BatmanTaevn napisał(a): Zaraz pewnie usuną temat by zatrzeć ślady No i zaczęła się akcja eliminacja niewygodnych. _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
21 Mar 2017, o 00:37 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Odkąd pamiętam, za pomówienia nt rzetelności ekipy zawsze były karane banem. Nie widzę powodu dlaczego jutuber miałby być potraktowany inaczej.
_________________ --------- Żmij Żmij Żmij Allenor |
|
21 Mar 2017, o 00:44 |
|
|
Uczeń Simona
|
Taa administracja często kryje zasiadaczy i innych cwaniaków, to żadne odkrycie. Ale Wy serio wierzycie w dodawanie przez nich epików? Myślałem, że każdy gracz powyżej pewnego poziomu nie wierzy w takie brednie, a Wy zachowujecie się, jakyście byli pierwsi na statku, gdyby pojawiła się znowu na globie ta niesławna troll-komenda "Server: ichi epik drop mode on"
|
|
21 Mar 2017, o 00:48 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Jak pójdziesz wykrzykiwać pod osiedlowym sklepem mięsnym, że te mięso jest skażone i już 5 twoich sąsiadów leży w związku ze spożyciem tego mięsa w szpitalu, to jak myślisz, co zrobi właściciel tego sklepu, skoro wie, że te okrzyki są okrzykami niczym nie popartymi?
Albo - co wy byście zrobili, jakby ktoś zaczął wam srać na podwórku? _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
21 Mar 2017, o 00:56 | ||
Błądzący w Tunelach
|
dasi napisał(a): a Wy zachowujecie się, jakyście byli pierwsi na statku, gdyby pojawiła się znowu na globie ta niesławna troll-komenda "Server: ichi epik drop mode on" http://scr.hu/0xgw/c0op6 _________________ https://www.youtube.com/c/Pogrro 140Lv VD Tolnor ~ Pogrro 140Lv MO Tolnor ~ Postrach https://prnt.sc/qns0gv - 2,8k mięsek / 3,1k prestiżu w 24h. |
|
21 Mar 2017, o 00:59 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Gromak świetnie opisałeś całą tą sytuację. Aż się uśmiechnąć można
|
|
21 Mar 2017, o 01:02 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Widzę, że nie można podać nawet prostego przykładu oraz wnioskowania niektórych graczy, gdyż zostanie się na wstępie wrzuconym do ich grona.
Drogi Gromaku, oczywiście, że się zdenerwuje i przepędzi takiego delikwenta ale nie wsadzi go za kratki (ot się człowiek zdenerwował i zaczął krzyczeć). Jeżeli jednak taka sytuacja się powtórzyłaby zapewne może go podać do sądu o szumnie powiedziane zniesławienie i wygrać (szkodzenie w interesach). Mnie chodzi głównie o to, czy nie byłoby możliwości zmiany systemu karania takich graczy: 1.etap Ban terminowy na minimum miesiąc czasu w ramach ostrzeżenia Jeżeli proces się powtarza i dalej "krzyczysz pod mięsnym" to przechodzimy do etapu nr 2, czyli banujemy permanentnie konto takiego gracza i/lub banujemy jego Ip na serwer (o ile da się takie coś zrobić - wsadzamy go za kratki) Podobny system jest w innej grze. Za oszukiwanie dostajesz tygodniowego bana. Jeżeli dalej będziesz kręcił i próbował oszukiwać otrzymujesz bana permanentnego i cały twój progres przepada. _________________ Serwer Hc: Sheed na zawsze |
|
21 Mar 2017, o 01:03 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Wlicza się tu też zapewne współczynnik, czy konto było wcześniej banowane, czy były jakieś podobne problemy itp. ;] Mi tam nic akurat z tym nie wiadomo, ale myśle że trochę kogoś poniosło przy nakładaniu takowej blokady, takie jest moje zdanie, każdy ma swoje.
_________________ https://www.youtube.com/c/Pogrro 140Lv VD Tolnor ~ Pogrro 140Lv MO Tolnor ~ Postrach https://prnt.sc/qns0gv - 2,8k mięsek / 3,1k prestiżu w 24h. |
|
21 Mar 2017, o 01:11 |
|
|
Strona 4 z 13 |
[ 122 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |