Strona 10 z 13 |
[ 122 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Czy w taernie istnieje jeszcze cos takiego jak uczciwosc?
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 21 Mar 2017, o 16:18 Posty: 0 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: wibowit Serwer: Tolnor |
Nie korzystal i bana mial za darmo
Co do cb, winny sie tlumaczy. Oczywiscie, ze nie bylo. Ten bug to tez urban legend |
21 Mar 2017, o 19:54 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Nerther napisał(a): zenkracy napisał(a): Mam pytanie, gdzie byliscie jak Nerther szumnie piszacy tu o uczciwosci po komunikacie, ze spadl epik, sprawdzal w logach komu spadl i potem je kupowal za grosze od nupow, ktorzy nie wiedzieli, co maja w plecaku. nocnazjawa juz w ogole powinien jape zamknac, skoro ma ksywe 42 pa Mam pytanie, o ilu sytuacjach mowa, piszesz w liczbie mnogiej, zakładam że przynajmniej kilka? Bo tyle epików ile kupiłem(29 sztuk na dzień dzisiejszy) to nie przypominam sobie zakupu za grosze - oprócz jednej śmiećttawy która epikiem chodliwym te 4 lata temu nie była. Za moich czasów nie było komendy pozwalającej na sprawdzenie komu wpadł epik, nie wiem, może powstała teraz, w co wątpię. Jeżeli myślisz, że chciało by mi się sprawdzać drop każdego gracza będącego on line w danym momencie(bo tylko na tyle pozwalały komendy) to chyba przeliczasz moją cierpliwość. Czemu Judaasz ma ksywe 42pa skoro z tego nie korzystał? Ja rozumiem, że wciąż wracamy do sytuacji związanych z moją gildią - tak samo w polityce i stanowisko w opozycji - i rozumiał bym ploty graczy z s4. Ale co może wiedzieć knypek z Larkasu? Poczta pantoflowa? Tak rzetelna, że warto w to wierzyć? Nie ma komendy sprawdzającej komu spadł epik No chyba, że "zenkracy" taką zna. _________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
21 Mar 2017, o 20:08 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 21 Mar 2017, o 16:18 Posty: 0 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: wibowit Serwer: Tolnor |
W logach tej info nie ma..
Nie kompromituj sie wibowit |
21 Mar 2017, o 20:15 |
|
Administrator
|
zenkracy napisał(a): W logach tej info nie ma.. Nie kompromituj sie wibowit Oczywiście, że jest - tyle, że musisz każdego gracza sprawdzić z osobna, aby to wyłapać. I kto tu się kompromituje? galajus napisał(a): Mozesz mi wierzyc lub nie ale akurat dowodzenie komukolwiek, ze cos zlego dzieje sie w taernie to dla mnie strata czasu Dowodzenie, czy może bardziej rozsiewanie plotek i pogłosek? Niemniej dla mnie to też strata czasu. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
21 Mar 2017, o 21:13 |
|
Uciekinier Taernijczyk
moze sprawdzisz ile epikow i za ile hajsu kupil je ner jeszcze na s4 bedac gmem
a moze opowiesz jak dlugo wam zajelo wyczajenie ze kilka osob dodawalo sobie gold na serwie i ze jeden pacan z drugim pacanem, ktory sie tu oburza, ze wcale wam nie grozil samobojem lecieli na kosmicznej ilosci pa kupione za real kase konta to juz w ogole bajka bugi z jaska tez nieprawda wtedy moze pogadamy o kompromitacji niemniej to jednak strata czasu |
21 Mar 2017, o 21:59 |
|
Błądzący w Tunelach
|
zenkracy napisał(a): moze sprawdzisz ile epikow i za ile hajsu kupil je ner jeszcze na s4 bedac gmem a moze opowiesz jak dlugo wam zajelo wyczajenie ze kilka osob dodawalo sobie gold na serwie i ze jeden pacan z drugim pacanem, ktory sie tu oburza, ze wcale wam nie grozil samobojem lecieli na kosmicznej ilosci pa kupione za real kase konta to juz w ogole bajka bugi z jaska tez nieprawda wtedy moze pogadamy o kompromitacji niemniej to jednak strata czasu Epik kupiony 1 za cenę niższą niż powinien kosztować. Może mnie nie skują za to.. A z tego co pamiętam sprawa kupowania przeze mnie epików była sprawdzana przez adminów i było to poruszane na s4. Nie przekroczyłem kompetencji. Jednak widać że poziom umysłowy ameby nie pozwala na przetworzenie takich danych.. Bugi z jaską prawda. Przecież Gildia NoName została wtedy ukarana, odebrano im sprzęt, złoto i zostali zbanowani na ponad pół roku. Nie rozumiem po co do tego wracać? Na PA można było latać przy skompletowaniu pełnego setu. (tutaj dam chwilę do namysłu i na przetrawienie informacji, choć nie wiem jak z tym u ameb.) Dodawane złoto? Dodawanie czegokolwiek pozostawia ślad w postaci logów. Sugerujesz, że Admini się tym zajmowali? Jak na konto założone przed 4godzinami niezła znajomość legend taernu. Czy tam pierdół.. @rzuff mógłbyś tylko rzucić okiem czy to nie Kajta? poziom inteligencji zbliżony a z tą osobą nie chciał bym rozmawiać. Dzięki _________________ --------- Żmij Żmij Żmij Allenor |
21 Mar 2017, o 22:17 |
|
Uciekinier Taernijczyk
skad ta zlosc ner
czyzby cos zapieklo? no ta, pewnie twoi koledzy prezentuja wyzszy poziom skoro dali sie zlapac a moze to po prostu bezczelnosc? twoje gmowanie bylo pewnie tak sprawdzane jak krejtos i no tak, bugu z dodawaniem golda w tej grze nikt nigdy nie stosowal nie masz jeszcze numeru do rzułffa ?? bawi mnie twoj [ciach] thanx u made my day żegnaj. rzuff |
21 Mar 2017, o 22:26 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Cieszę się że mogłem umilić Ci dzień, chociaż tyle.
Dziękuję naturalnie za to samo. Zapiekło, jadłem dziś niezłego kebaba. 2 krotnie zapiekło. Dziwi mnie że chcesz znać szczegóły.. Ale hej! Ważne, że Twoje hobby Cię cieszy! _________________ --------- Żmij Żmij Żmij Allenor |
21 Mar 2017, o 22:40 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Lepsze takie niz wklejanie osiagow na bugach
No ale jak sie sb nic nie reprezentuje trzeba korzystac z furtek i tanio kupionych itemow |
21 Mar 2017, o 22:46 |
|
Błądzący w Tunelach
|
oh, widzę, że nie tylko mnie piecze..
_________________ --------- Żmij Żmij Żmij Allenor |
21 Mar 2017, o 22:47 |
|
Strona 10 z 13 |
[ 122 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |