Strona 11 z 13 |
[ 122 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Czy w taernie istnieje jeszcze cos takiego jak uczciwosc?
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 21 Mar 2017, o 16:18 Posty: 0 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: wibowit Serwer: Tolnor |
Morana we 3 czy "smiecattawa"?☺. Fajne rzeczy ci dobrze robia
Co kto lubi |
|
21 Mar 2017, o 23:00 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
A może administracja zareaguje na tę "gównoburze" ? Nic te wpisy nie wnoszą do tematu, a tylko zaśmiecają.
|
|
21 Mar 2017, o 23:10 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Nerther napisał(a): czy to nie Kajta? Przecież to widać od pierwszej wiadomości. Ślepy by zauważył. _________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
21 Mar 2017, o 23:16 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 21 Mar 2017, o 16:18 Posty: 0 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: wibowit Serwer: Tolnor |
o Głomak
a ty nie skonczyles gry bo ci za malo ekipa klaskala ze fajne konkursy robisz? zdradze ci tajemnice czemu: bo nie byly fajne |
|
21 Mar 2017, o 23:21 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
zenkracy napisał(a): o Głomak a ty nie skonczyles gry? On teraz chyba znowu ma fazę chęci powrotu w szeregi ekipy. _________________ "Zmiany bez pośpiechu, zgodnie z planem, konkretne. Potrafię zaskoczyć życie, biorę z niego co najlepsze. Choć pomysły miało wredne, jestem niewygodnym graczem, zawsze do celu biegnę własnym wytyczonym szlakiem." |
|
21 Mar 2017, o 23:24 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Inkwizycjo kochana nie worek cebuli i weź pod uwagę fakt ze połowa albo więcej to ludzie po 30.
|
|
21 Mar 2017, o 23:41 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 31 Paź 2014, o 18:26 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Honoramix Serwer: Tolnor |
Prawda jest taka, że zawsze mieliście Galajusa w głębokim poważaniu jak wielu innych graczy.
Jest jedną z największych osób promujących Taern dla was normalnym graczem jak każdy inny. Rozumiem, że nie potrzebujecie jego i prawie 6000 graczy, którzy są z nim. Przypuszczenie, że kiedyś nastąpiła sytuacja jakoby któryś z graczy dogadał się z tzn. GM w sprawie wręczenia jakiegoś cyfrowego dobra za przysłowiową flaszkę to jest powód do zablokowania postaci za obrazę szanownych członów ekipy. Jak Moderator uwielbia kotki, a ja napiszę, że kotki śmierdzą to go obraziłem. Prawda jest taka, że każdego gracza można podpiąć pod jakiś punkt regulaminu i pod pretekstem złamania jakiegoś punktu pozbyć się go. Po ostatnich wydarzeniach (w tym upku, który wielu graczom się nie podoba) serwery pustoszeją i jest to zauważalne, jestem ciekawy, czy macie jakieś "liczniki" obecnych graczy na serwerach. Bardzo mi przykro, że gra w której spędziłem bardzo dużo czasu, poznałem wielu wspaniałych ludzi, przy której myślałem, że zostanę do samego końca, nawet jakby upadała, teraz kojarzy mi się tylko z negatywnymi odczuciami, w moim przypadku w największym stopniu ze strony Nazgulla. No nic, mam nadzieję, że Taern będzie łączyć ludzi. Przepraszam za lekko negatywny charakter mojej wypowiedzi, ale jest mi przykro w powodu tego co się dzieje i sam nie wiem co o tym myśleć. |
|
22 Mar 2017, o 02:40 |
|
|
Chodząca legenda
|
Cytuj: Prawda jest taka, że zawsze mieliście Galajusa w głębokim poważaniu jak wielu innych graczy. Cytuj: Jest jedną z największych osób promujących Taern dla was normalnym graczem jak każdy inny. Cytuj: Rozumiem, że nie potrzebujecie jego i prawie 6000 graczy, którzy są z nim. Cytuj: Przypuszczenie, że kiedyś nastąpiła sytuacja jakoby któryś z graczy dogadał się z tzn. GM w sprawie wręczenia jakiegoś cyfrowego dobra za przysłowiową flaszkę to jest powód do zablokowania postaci za obrazę szanownych członów ekipy. Cytuj: Jak Moderator uwielbia kotki, a ja napiszę, że kotki śmierdzą to go obraziłem. Cytuj: Prawda jest taka, że każdego gracza można podpiąć pod jakiś punkt regulaminu i pod pretekstem złamania jakiegoś punktu pozbyć się go. Cytuj: Po ostatnich wydarzeniach (w tym upku, który wielu graczom się nie podoba) serwery pustoszeją i jest to zauważalne, jestem ciekawy, czy macie jakieś "liczniki" obecnych graczy na serwerach. Cytuj: Bardzo mi przykro, że gra w której spędziłem bardzo dużo czasu, poznałem wielu wspaniałych ludzi, przy której myślałem, że zostanę do samego końca, nawet jakby upadała, teraz kojarzy mi się tylko z negatywnymi odczuciami, w moim przypadku w największym stopniu ze strony Nazgulla. Cytuj: No nic, mam nadzieję, że Taern będzie łączyć ludzi. Pozdrawiam. _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
|
22 Mar 2017, o 08:18 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
ciekawy temat , slyszalem nie raz ze nie da sie dodawać epików komendami , że drop to tylko fart i w kazdym momencie z kazdego bosa jest szansa go zdropić , czasami odnosze wrazenie ze ekipa sama nie wie co mówi i swoje odpowiedzi opiera na domysłach lub pogłoskach usłyszanych zza ściany dryga ;P co by nie było da sie uczciwie grać w tearna mi 5 lat zajeło wbicie 140 lvl i tez mam drop epików , bez zadnych kombinacji czy załatwiania czegos "pod biurkiem" xD ale tez mnie zawsze zastanawiało jak moze 1 osoba nadropić tyle rarów z dużych bosów i epików , dużo rzeczy jest przemilcznych olanych , wiec pewnie i teraz tak bedzie, jedynie co nam zostaje cieszyć sie gra znajomymi z którymi lata sie bossy i olac cała reszte machlojek , bo jak dla mnie to all znajomi ekipy moga dostac w tym momencie po 20 epików mi to nie zmieni nic w sposobie gry i czerpania radości z dzieła Dryga i jego kompanów , a jak świat światem to sprawa normalna ze jak masz np, znajomego policjanta i Cb złapie za piciu piwa na osiedlu to mandatu nie dostaniesz a od tego ze go nie dostaniesz żadna babcia w bloku obok nie umrze;) także dropów wytrwałosci i dobrej zabawy bo o to chodzi w tej grze a śrubowanie dropów expa i innych rzeczy niech juz kazdy zostawi dla siebie jako smaczek osobisty dokonań
P.S gallajus tez moim zdaniem troszke pindolisz głupoty , typu"ja wiem co ze ktos cos ale nie powiem bo niemam dowodow " ze ktos sie czyms chwali nie znaczy ze tak jest , a co do spisywania rozmow z ts xD proponuje staz w STAZI , to juz podchodzi pod jakies zabieranie kanapek w szkole i próbe donosów , lub zawiśc zazdrość ogarnij sie młody xD Proszę edytować posty, a nie pisać jeden pod drugim _________________ "" Lepszy jeden mały czyn niż tysiąc myśli "" |
|
22 Mar 2017, o 21:49 | ||
Uciekinier Taernijczyk
|
tez pozwole sobie na mały komentarz
Norrec napisał(a): obejrzalem sb pobieznie ten Twoj film Galajus, i zgadzam sie w 100% z toksycznoscia, rzygac sie chce :] http://screenshot.sh/n9pNKRMw7I6Ww http://screenshot.sh/mMfQ2DgbFXizi http://screenshot.sh/n8kBdwKfPkN62 - cz 1 http://screenshot.sh/m2hWskJiVBwbq - cz 2 tyle na temat toksycznosci i wymiocin i Twojej osoby ode mnie... ps. czekamy niecierpliwie na kolejny wpis Niekasi z nowego konta pozdrawiam |
|
23 Mar 2017, o 00:10 |
|
|
Strona 11 z 13 |
[ 122 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |