Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
brak mozliwosci zalogowania sie przez facebook
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 29 Lut 2012, o 12:07 Posty: 26 Miejscowość: Żory Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Serwer: Larkas
Nazwa postaci: sanddru Czas: teraz Opis: Jak w temacie. Od jakiegos czasu niema mozliwosci zalogowania sie z facebooka. a czacie od jakiegos czasu ludzie sie dopytuja, ale nikt jakos nie kwapi sie do odpowiedzi adres pojawiajacy sie w oknie: http://www.taern.pl/fb_connect/fb_err_c ... i89b6Q#_=_ |
27 Mar 2017, o 22:41 |
|
Administrator
|
Witaj,
Dzisiaj naprawimy, przepraszamy za kłopoty. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
27 Mar 2017, o 23:23 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 29 Lut 2012, o 12:07 Posty: 26 Miejscowość: Żory Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
tego dzisiaj zostalo 14 min ale licze ze jutro pogram.
P.S. Po zalogowaniu gra chce, zebym potwierdzil adres maila - o co biega skoro nie loguje sie by mail a przez fb? |
27 Mar 2017, o 23:49 |
|
Zabójca Tilsai
|
Ten e-mail lepiej podaj żeby w razie czego mięc dostęp do gry.
Ja miałem kiedyś konto na gg ale gg zrezygnowało z aplikacji a e-mail nie miałem podane i już nie mam tego konta z gg ;> Pozdrawiam _________________ Gram od: 2011-04-13 PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
28 Mar 2017, o 21:13 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Zamykam.
_________________ Do zobaczenia... kiedyś |
23 Lut 2018, o 18:02 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |