Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Aplikacja na telefon
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Kwi 2017, o 15:23 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Dudikoll |
Chciałbym zaproponować stworzenie apliacji na telefon o nazwie Taern Storage. W aplikacji można byłoby zakładać na siebię przedmioty, pić mikstury, prowadzić handel , wkładać przedmioty do depozytu *.
* - Można byłoby robić to tylko w mieście Trentis. Chciałbym aby ta aplikacja wyszła, ponieważ na urządzeniach mobilnych nie da się przeciągać przedmiotów, co uniemożliwia nam zakładanie przedmiotów, picie mikstur, prowadzenie handlu oraz wkładanie i zabieranie przedmiotów z depozytu. Mam nadzieję, że owa aplikacja powstanie. Ułatwiło by to życie osobom grającym w Taerna na urządzeniach mobilnych. Piszcie co o tym sądzicie. |
2 Kwi 2017, o 15:43 |
|
Inżynier
|
Najbliższą aplikacją na urządzenia mobilne będzie mobilna wersja Taern Broken Ranks, data premiery tbd.
Przez przeglądarkę Puffin da się jako tako grać w Taern na telefonach/tabletach z systemem Android. _________________ Barb 140, Tolnor. |
2 Kwi 2017, o 15:46 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Przepraszam bardzo czego się nie da? Gram na telefonie od jakichś 3 lat i nie mam problemu z potaniem, przebieraniem itd, znajomi którzy również grają na telefonach też nie mają z tym problemu
_________________ Loth 117 Druid 100 wbity: 2016-9-9 22:23 110 wbity: 2017-1-2 23:34 Pierwsza Morana 23.04.2017 Koniec: 2017-9-21 21:37 |
2 Kwi 2017, o 22:42 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Da się, sprawdzone info. Może złej przeglądarki używasz?
_________________ Jeżeli chcesz poznać różnicę między samouczkiem a prawdziwym Taernem, odwiedź nas na hc. |
3 Kwi 2017, o 00:33 |
|
Inżynier
|
Oczywiście, że się nie da jeśli kolega używa zwykłej androidowej przeglądarki bez obsługi flasha (a tak na pewno jest).
Rozwiązaniem na to jest pobranie Puffina/Dolphina, które używają technologii flasha w chmurze. Jedyne co potrzebne jest do komfortowego grania to ekran >4'' i dobry internet (szybkie WiFi/LTE). Bez dobrego internetu gra będzie bardzo lagować. _________________ Barb 140, Tolnor. |
3 Kwi 2017, o 08:49 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Kwi 2017, o 15:23 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Dudikoll |
Azor Ahai napisał(a): Przepraszam bardzo czego się nie da? Gram na telefonie od jakichś 3 lat i nie mam problemu z potaniem, przebieraniem itd, znajomi którzy również grają na telefonach też nie mają z tym problemu Tak więc tylko ja mam ten problem? Gram na aplikacji Dolphin wraz z Dolphin Jetpack, aby chodziło szybciej i mam zainstalowanego flasha. Czy ja robię coś nie tak czy mam poprostu jakiś błąd? |
3 Kwi 2017, o 14:53 |
|
Błądzący w Tunelach
|
U mnie dolphin tez nie chciał działać. Puffin chyba działał czy jakoś tak. Chyba, że to była inna przeglądarka. Już nie pamiętam. Mógłby ktoś napisać czego używa
|
3 Kwi 2017, o 15:04 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Uiop napisał(a): U mnie dolphin tez nie chciał działać. Puffin chyba działał czy jakoś tak. Chyba, że to była inna przeglądarka. Już nie pamiętam. Mógłby ktoś napisać czego używa Ma kolega racje. Napiszcie czego używacie, bo u mnie na Dolphinie pomimo, iż mam Flash Playera przeciąganie itemów nie działa |
3 Kwi 2017, o 15:11 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Tak, dolphina zepsuli jakieś 1.5 roku temu (do tamtego czasu granie na nim było bardzo przyjemne), ale puffin po ostatniej aktualizacji jest trochę stabilniejszy i na wyższych ustawieniach flasha gra chodzi w miarę płynnie na dodatek sprawnie obsługuje pisanie na czacie
_________________ Loth 117 Druid 100 wbity: 2016-9-9 22:23 110 wbity: 2017-1-2 23:34 Pierwsza Morana 23.04.2017 Koniec: 2017-9-21 21:37 |
3 Kwi 2017, o 16:31 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 5 Lut 2016, o 15:29 Posty: 11 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 9 razy Nick w grze: KrokoHeal |
Jak gracie na Dolphine to sprobujcie włączyć Theater Mode, wtedy powinno działać przeciąganie
|
3 Kwi 2017, o 18:29 |
|
Strona 1 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |