![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dostałem Knebel na 24h niesprawiedliwie .
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 24 Kwi 2011, o 01:18 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Kiedy biłem juz z 20 krzyzaka z nudów czytałem globalny czat było tam tak duzo flejmu ze ledwo mój zmęczony mózg pojął co tam się wyrabia , naprawde ostro się tam cisneli xD , ale zaraz dojdziemy do sedna , tak więc czytając ten wielki i wulgarny flejm wyłapałem nick kolesia co flejmował najbardziej i postanowiłem wyrazić swoją opinię , napisałem ze wydaje mi sie iz "zbyt często kąpie się z Tata" . Nagle dostałem knebla na 24 godz . Wydaje mi się ze to jest zbyt duzy biorąc pod uwage iz moi poprzednicy za duzy flejm dostali małe kary . Po drugie to jest mój pierwszy knebel przez 26 lvli : / . Nie moge teraz brać czynnego udziału w handlu ani doradzać low lvlom co robię często . Tak więc prosze o szybką reakcję . Dziękuje .
Ponizej widać screen jako dowód : P . ![]() Uploaded with ImageShack.us Mój nick KulikosPala @Edit osoba dająca knebel nick: Emmm Widział to takze: Kukiq _________________ haters gonna hate \o/ 'o' -o- .o' 'o. -o' 'o- .o. .o- -o- 'o' !! ()_() ( -.- ) (.).l.(.) |
24 Kwi 2011, o 01:38 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 19 Sty 2011, o 03:16 Posty: 421 Miejscowość: Wwa/Krk/Hamburg Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 130 razy ![]() |
pierwsza osoba za przytoczenie tego dostala 10 min, nie powiedziala tego wprost tylko jak widac przytacza
a tu nie widac calego chatu, byl spam i wczesniej jakies inne odzywki, ale nie pamietam od kogo i to, ze nigdy nie dostales spama przez 26lv to nieoznacza, ze nie dostaniesz zadnego, szczegolnie 24h _________________ Koko: kuki jak nazwac gildie? -nie wiem, czy to wazne? .. -dlaczego nazwales nasza gildie NoName? -bo to gildia bez nazwy, ona nie jest wazna, tylko osoby ktore w niej sa ![]() Dzieki. Wszystkim. |
24 Kwi 2011, o 01:45 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 3 Lut 2011, o 21:14 Posty: 384 Miejscowość: Stargard Szczeciński // Bielefeld Podziękowano: 94 razy Otrzymanych podziękowań: 109 razy Nick w grze: Inexx ![]() |
Cytuj: Nie moge teraz brać czynnego udziału w handlu ani doradzać low lvlom co robię często . Ty jestes low lvl ![]() robisz z igły widły.. widziałeś ze leca kneble to trza było sie zastanowic nad tym co piszesz. _________________ AVE JA Inexx - 140 dr InexxMo 123 mo Inexik 121 sh Wygranych turniejów: 31 |
24 Kwi 2011, o 01:47 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk ![]() Rejestracja: 24 Kwi 2011, o 01:18 Posty: 2 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Kukiq ja dalem reloga bo krzyzaka bilem i mi czat urwało ale sam widziales co tam sie dzialo a ja prawie nic nie zrobilem , Ineex wiem ;D ale chodzilo mi o low lvl w sensie [1-20] z nudów odpisywałem : P . Ten eldur dostał wczesnije knebla i kazal wasilejowi to napisac bo on hejtowal najbardziej . Ide teraz spac milo bylo by sie obudzic i byc "odkneblowanym" , sprzedac jakies itemki
![]() @Down Taaak : D , wczesniej bywalem na forum ale to forum jest tak zrobione iz mozna czytac wszystkie tematy nie bedac zalogowanym . Jestem malo doswiadczonym graczem i dlatego tez nie mialem po co robic konta aby spamic . Jesli potrzebuje pomocy pytam na czacie z "Kurczakiem" cokolwiek ten czat znaczy ![]() A tak wgl widze ze sie cieszysz z powodu ze zalozylem konto ![]() @Edit Przy okazji , tak wgl moim zdaniem bardzo słabe i mierne forum . Powinniście nad nim popracować naprawde : P . _________________ haters gonna hate \o/ 'o' -o- .o' 'o. -o' 'o- .o. .o- -o- 'o' !! ()_() ( -.- ) (.).l.(.) Ostatnio edytowany przez Kulikos 24 Kwi 2011, o 02:01, edytowano w sumie 3 razy |
24 Kwi 2011, o 01:49 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 3 Lut 2011, o 21:14 Posty: 384 Miejscowość: Stargard Szczeciński // Bielefeld Podziękowano: 94 razy Otrzymanych podziękowań: 109 razy Nick w grze: Inexx ![]() |
przynajmniej dzieki kneblowi zalozyl profil na forum ^^
![]() _________________ AVE JA Inexx - 140 dr InexxMo 123 mo Inexik 121 sh Wygranych turniejów: 31 |
24 Kwi 2011, o 01:51 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 24 Kwi 2011, o 02:12 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Nom, ja moge dac screena, jako Gandus dostaje knebel 24h za "Granat gleba pomidor all". To jest dopiero smieszne.
Mogl bym podac jeszcze kilka smiesznych sytuacji, wiekszosc z udzialem Inexxa. Nie mam screenow, nie bede o tym pisal i tak nie udowodnie, ani nie przegadam. |
24 Kwi 2011, o 02:15 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 24 Kwi 2011, o 02:11 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Żeby nie zaśmiecać forum to napiszę tutaj. Dla mnie ten cały czat to jeden wielki śmiech na sali, żeby za zwykłe "ku%^wa" dostawać knebel na 1440 min po 2 nad ranem.
Wiem, że większość społeczności w świecie Taern jest niepełnoletnia, ale bez przesady. Jeśli o tej porze siedzą jeszcze na grze to powinni być świadomi obecności takich słów od czasu do czasu na czacie, szczególnie iż połowa graczy loguje się nietrzeźwa o tej porze i czasami takie słowo potrafi przemknąć przez klawiaturę. Mój apel jest taki żeby co najmniej po godzinie 1 znieść egzekwowanie cenzury z czatów, bo to jest bezsensowne. Po jednej stronie hejterzy, a po drugiej admini + ludzie starający się podlizać. Jeśli komuś nie podoba się język na czacie o tej porze to nie musi go czytać. Czat służy do rozmów, a nie do wymiany pojedynczych zdań i dokańczaniu tematu na priv. No najwyżej, że nawet od godziny 2 do 4 chcecie tutaj mieć carebear party all the time. To, że jakiś admin nie ma życia i daje kneble za byle co, bo mu się nie podoba taki język o tej godzinie niczego nie usprawiedliwia. Proszę o dołączenie się do dyskusji, a nie najeżdżanie o tępieniu chamstwa w grze etc. Jestem wstawiony i nie chciałem urazić nikogo swoją wypowiedzią, ale ludzie... trzeba coś z tym zrobić. Jeśli takie problemy pojawiają się na takim poziomie gry to co to będzie jak wejdą gildie? Myślicie, że wszyscy będą się kochać i zwracać się do siebie z szacunkiem 24h na dobę? Gdzie tu sens, gdzie tu logika? |
24 Kwi 2011, o 02:24 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() ![]() |
Jeśli chodzi o kneble, niekonieczne ważne jest za co. Tym bardziej, gdy chodzi o kneble 24h. Ważny jest czas, poziom zachowania (nie lvl) rozmówców na kanale i kary przydzielane nań w ostatnim czasie. Tak więc pisząc jedno małe przekleństwo, choćby i ocenzurowane, możemy dostać knebla nawet na 48h, gdy np. naszą wiadomość poprzedzał liczny spam i w reakcji nań - kneble.
To powinno wszystko wyjaśnić. Trzeba ogarniać, myśleć nad tym, co się robi. Ot, co. Edit: Co się tyczy wszelkich propozycji, mamy od tego dział Zmiany w grze. Jeśli masz pomysł, aby zwiększyć i faktycznie stosować tolerancję wulgaryzmów w nocy, tam powinieneś o tym napisać. Tutaj pomysł zginie i nie dotrze do odpowiedniej grupy odbiorców. Sam pomysł jednak nie wystarczy. Wzbogać posta o uzasadnienia, rozwiązania i odpowiednie podejście. Pzdr. _________________ "Rząd wciąż chce naszego dobra, a my mamy go już tak mało." |
24 Kwi 2011, o 02:36 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem ![]() Rejestracja: 29 Kwi 2011, o 14:43 Posty: 18 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Kulikos napisał(a): Kukiq ja dalem reloga bo krzyzaka bilem i mi czat urwało ale sam widziales co tam sie dzialo a ja prawie nic nie zrobilem , Ineex wiem ;D ale chodzilo mi o low lvl w sensie [1-20] z nudów odpisywałem : P . Ten eldur dostał wczesnije knebla i kazal wasilejowi to napisac bo on hejtowal najbardziej . Ide teraz spac milo bylo by sie obudzic i byc "odkneblowanym" , sprzedac jakies itemki ![]() @Edit Przy okazji , tak wgl moim zdaniem bardzo słabe i mierne forum . Powinniście nad nim popracować naprawde : P . owszem eldur klucil sie tam z jakims graczem bo koles wulgaryzmami pisal a eldur pisal aby mu knebel dac po chwili 3 naraz zaczelo na eldura najezdzac ze kapuje do gm-a i wszyscy zostali zbanowani eldur tezbo odpyskowal na odzywki ![]() ale eldur nikomu nic nie kazal pisac - i tu nieo skarzaj bezpodstawnie jak nie masz dowodow bo napisal na pw do gracza wulg a ten go skopiowal i wkleil na czat za co ten dostal tez knebla jak widac a ty piszac ze zbyt czesto kapie sie z tata...obrazasz go w tym momencie bo kazdemu odrazu nachodzi mysl o molestowanie i ja tez bym ci dal knebel a nawet bana za obraze bo obrazasz tu gracza i jego rodzine wiec zastanow sie bo lvl tu niema nic do tego a myslenie..... temat mozna zamknac bo bedzie sie spam robi _________________ Glupota z czasem staje sie norma w spoleczenstwie |
3 Maj 2011, o 14:07 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
Gdyby nie było tu archeologów to nie było by spamu...
|
3 Maj 2011, o 18:03 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 10 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |