Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Prośba o zmianę w pvp
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Ja was proszę pisać w sposób bardziej kulturalny proszę o drobną ale potrzebną zmianę w pvp
Proszę o dodanie możliwości zmiany statusu czy chce się pvp czy się tego nie chce denerwują mnie gracze którzy ciągle w czasie dq atakują mnie tak jakbym tego chciał |
|
21 Kwi 2017, o 13:32 |
|
|
Inżynier
|
A mnie denerwuje, że zaraz majówka a tak zimno na zewnątrz.
Grasz na serwerze pvp (innych nie ma póki co), jak chcesz uniknąć ataków innych graczy to chodź tylko po polach zielonych lub zółtych, w czym problem? _________________ Barb 140, Tolnor. |
|
21 Kwi 2017, o 14:14 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Jak raz zginiesz to masz ochronę na 48 godzin. Wszystko jest ok
|
|
21 Kwi 2017, o 15:06 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Czarne pole nie ma ochrony a ja sobie często skracam tam trasę
|
|
21 Kwi 2017, o 15:13 |
|
|
Chodząca legenda
|
To pretensje tylko do siebie. Nikt nie każe skracać drogi.
Ps czy jeszcze nikt nie zauważył że wszystkie tematy, pomysły czy posty autora to kompletne bzdury? Traktować je należy raczej jako spam. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
21 Kwi 2017, o 15:17 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Troszkę nie rozumię tej "prośby"...
Masz nabity status PvP tak? To zapraszam na wizytę u NPC. koło Kemak, on napewno Ci pomoże... PS. Zabierz 100k dla niego _________________ "Nigdy nie dziel znajomości na Biedny i Bogaty Nikt nie ma wpływu na to z jakiej pochodzi chaty" SynBlusi- LARKAS - "CZACHA" POZDRAWIAM "BLASZKI" Mag Ognia 111 lvl - DELETE Druid 86 lvl - NA URLOPIE U ROMANA ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ |
|
21 Kwi 2017, o 15:56 |
|
|
Chodząca legenda
|
Grendel napisał(a): Ja was proszę o drobną ale potrzebną zmianę w pvp Proszę o dodanie możliwości zmiany statusu czy chce się pvp czy się tego nie chce denerwują mnie gracze którzy ciągle w czasie dq atakują mnie tak jakbym tego chciał _________________ "Fałszywa skromność to najgorszy rodzaj pychy." "Nie znam się, to się wypowiem." "Znam się na wszystkim, na niczym dobrze." |
|
22 Kwi 2017, o 11:52 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 49 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |